Lady Rowlands 67 Napisano Listopad 25, 2025 (edytowany) Znaczy zablokował. Co mi Madziu odpisałaś? Edytowano Listopad 25, 2025 przez Lady Rowlands Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer black 22 Napisano Listopad 25, 2025 ty się serio roochasz co rusz z jakimiś roochaczami z tindera czy ściemniają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano Listopad 25, 2025 3 minuty temu, summer black napisał: ty się serio roochasz co rusz z jakimiś roochaczami z tindera czy ściemniają? Nie uprawiam seksu. A bajkopisarzy co sobie dopowiadają tu nie brakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer black 22 Napisano Listopad 25, 2025 Przed chwilą, Bambo napisał: a gdzie sa te filmiki jak róchasz dzivy w doopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer black 22 Napisano Listopad 25, 2025 6 minut temu, Bambo napisał: urwa urwie łba nie urwie lubie róchaczy jak som troche jak sroco sifredi kochankowie wloscy i kreca dokumenty o gupich polkach ktore roochali w ciagu swojego zycka to pewnie jestes femcelka albo pick me girl, bo większosc bab hejtuje ostro takie zachowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1042 Napisano Listopad 25, 2025 15 minut temu, summer black napisał: w doopie Dlaczego im nie napiszesz że to nie ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano Listopad 25, 2025 15 minut temu, RC_+ napisał: Śnieg spadł. W jakiej części Polski mieszkasz? U mnie tylko mróz i zimny wiatr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 67 Napisano Listopad 25, 2025 Przed chwilą, RC_+ napisał: Dolny Śląsk, blisko granica czeska. Ach, to dzieli nas cały kraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1042 Napisano Listopad 25, 2025 3 minuty temu, RC_+ napisał: Tak jak mnie i brata mojego, który mieszka dokładnie po drugiej stronie Polski. Ja skrajny, południowy-zachód, on skrajny południowy-wschód. A ja środeczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1042 Napisano Listopad 25, 2025 Przed chwilą, RC_+ napisał: Kiedyś Warszawa była prawie idealnie w środku, ale po przesunięciu się granic na zachód, po wojnie, obecnie wyraźnie na Wschód jest wysunięta, Centrum to na zachód od Warszawy, czyli Łódź. Wiem, no ale środeczek mniej więcej a nie z linijką odmierzając. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1042 Napisano Listopad 25, 2025 2 minuty temu, Bambo napisał: a ty skad wiesz ze to nie on, privki jakies polecialy jak szukalas alfonsa dla Pimpetki? Nie rzucaj się do mniej jak chihuahua jak nawet nie wiesz o co kaman. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mооn 0 Napisano Listopad 25, 2025 51 minut temu, Bambo napisał: urwa urwie łba nie urwie lubie róchaczy jak som troche jak sroco sifredi kochankowie wloscy i kreca dokumenty o gupich polkach ktore roochali w ciagu swojego zycka Ta najlepsza to akurat była Czeszka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mооn 0 Napisano Listopad 25, 2025 9 minut temu, RC_+ napisał: Kiedyś Warszawa była prawie idealnie w środku, ale po przesunięciu się granic na zachód, po wojnie, obecnie wyraźnie na wschód jest wysunięta. Centrum jest na zachód od Warszawy, czyli Łódź. Łódź miasto upadłe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1042 Napisano Listopad 25, 2025 3 minuty temu, Bambo napisał: no a ty widac ze wiesz jakie masz polozenie na mapie Polski teraz Srela, jedynka Nie mam pojęcia gdzie jest Warszawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach