Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzo dzieci

duzo dzieci!!

Polecane posty

Gość duzo dzieci

hej kobiety i faceci tez! ile chcecie miec dzieci??? czy max 1 i wogole to dopiero po 30tce? czy moze wracaja do lask wielodzietne rodziny np z 3-4 dzieci?? ja chce miec duzą rodzine a wy?? :)

Gość a22
ja mam 22 lata i juz chciala bym miec malego dzidzia.A nie po 30!!!!!Nie chce byc babcia dla mojego dziecka.A tak wogole to chcialabym mie sliczna trojeczke!

Gość kaskaaa
ja chcialabym miec dwojke to max :) ale nie wiem jak to bedzie w dzisiejszych realiach moze tylko 1 hmmm

Gość duzo dzieci
ja i moj chlopak tez chcialibysmy miec 3 a potem moze jeszcze jakies czwarte ;d zobaczy sie jak o tym rozmawiamy to on mowi ze ciezko jest znalesc dziwczyne ktora chcialaby tak jak on miec duza rodzine.. :)

Gość a dlaczego
rodziny z 3-4 dzieci uwazacie za wielodzietne, ja to dopiero pochodze z wielodzietnej rodziny hehe

Gość echh
niestety w dzisiejszych realiach tak jest! modny model to 2+1 albo 2+0 a zamiast dziecka pies albo dobry samochod ewentualnie podroz dookola swiata.... ludziom odpieprza i to czesto wlasnie tym ktorych stac jak sie to mowi na to zeby miec spora rodzinie i zapewnic jej fajne warunki zycia... idealy wymieraja zastepuje je pieniadz - kariera... :(

Gość nie wiem........
ci co chca miec duze rodziny nie maja kasy - ci co maja kase nie chca miec duzej rodziny... ych