Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 65A

65A- czy ktoras z Was ma taki rozmiar?

Polecane posty

Gość 65A

Nie chodzi mi o to ze mam male piersi. Mi sie one podobaja i nei mam kompleksow. Jednak ten rozmiar..nie moge nigdzie takiego znalezc!Zawsze kupuje 70A, choc i to jest bardzo trudne, aby ladny biustonosz w tym rozmiarze kupic

Gość vcvcvc
A to nie jest dziwne, ale o 65 to jeszcze nie słysząłam hym nie weim, moze poszukaj wsrod tych ruskich, tam kazdy ma inny rozmiar ;)

Gość do vcvcvc
To niewiele jeszcze słyszałaś w życiu skoro nie "słyszałaś" o rozmiarze 65A Ze wsi jesteś? A do pytającej - przejdź się do którejś z Galerii albo na pasaż w którymś z hipermarketów. We Wrocławiu w Galerii Dominikańskiej jest mnóstwo biustonoszy w Twoim rozmiarze (naprawdę ślicznych - firmowa bielizna) i to bardzo często są przecenione na śmieszne kwoty 15 albo 20 zł, bo rzeczywiście niewiele musi być osób z takim rozmiarem i nie schodzą im:) powodzenia

Gość 65A
Gdzie w Krakowie mozna takie znalezc?

Gość 65A
Hm a w Krakowie gdzie mozna takie biustonosze kupic?Wie ktos?

Gość laluniaSexyCHIC
ja mam 70 D też jest cięzko coś kupić....

Gość mańka321
no ja Cię pieprzę...ale fajnie..ja też kupuję 70A ale jak nie zapinam ramiączek to mogłby lepiej leżeć...więc pewnie 65 będzie ok. fajnie - ja też nie mam kompleksów. POZDRÓWKA

Gość 65A
Manka - chyba jestesmy jakimis fenomenami ;p

Gość też chcę
wiedzieć, gdzie w Krakowie można kupić rozmiar 65?

Triumph produkował takie małe biustonosze - seria BeeDees zaczynała się od 65A - może tam poszukajcie . Niektóre biustonosze całkiem fajne były :)

Gość madzia19
ja niewidze nic trudnego sa takie male wszedzie!a jak troche zaszeroki pod biustem to mzawsze mozna zwezic,ja mam gorzej bo zeby byla na mnie dobra miska to pod biustem zwykle jesy 90 a ja mam kolo 70 !:(

Gość martita21
dokladnie triumph tam na bank znajdziesz takie male staniczki sama widzialam, i duze galerie typu dominikanska we Wrocku......

Gość 65C
ja mam 65C i tez nie moge nigdzie dostac, wiec kupuje 70B troche trzeba zwerzac pod i jest w sumie ok, ale chcialabym wreszcie dostac gdzies 65C - wie ktos, gdzie mozna taki rozmiwar dostac?

Gość a nja mam pytanie...
65A to ile cm w biuscie??bo chce zobaczyc czy bylby dobry na mnie....bo tez mam male ;)

Gość polapolapola
http://www.prezenciki.pl/index.php?id=jak_mierzyc_bielizne po prawej stronie jest informacja>"jak mierzyc bielizne"pozdrawiam ja mam 75b lub 70Ci mam ogromne kompleksy,zawsze nosze usztywniane biustonosze...chyle czola i jestem pełna podziwu...ze majac 65a nie macie kompleksow.....buziaki

Gość aga to nie wypada
65>w biuscie 77-79

Gość to ja tez poprosze....
a wi ktos gdzie w Bydgoszczy sa te sklepy???

Gość
65A...taki rozmiar dostałam od Mamy jako mój pierwszy stanik w wieku chyba 12 lat; wtedy nie bylo problemów z jego dostaniem;potem nosiłam 70B, potem długo 75 C a teraz tylko 80 B - ewolucja nastąpiła :)

Gość a nja mam pytanie...
ok,thx:)

Gość dziubusia
a jaki ja mam rozmiar jeśli pod biustem mam 72 a w biuście 78 ?

Gość dziubusoa
to jest topik z wrzesnia...

Gość dziubusia
wiem znalazłam go bo chciałam ise zapytać o ten muj nieszczęsny rozmiar czy to jest A cz 0 >-:

Gość kasieńka78787878
ja też mam 65 i mam problem z biustonoszem, bo przeważnie wszystkie są za szerokie i podchodzą mi do góry. tez nie mam kompleksów, trzeba tylko pokochać swoje ciało, do tych które maja tekie kompleksy to chyba nie macie innych problemów niż wielkość cycków, na szczeęście cyckami się nie myśli

proponuje poszukac w sklepie Atlantic. to jest naprawde fajny sklep, sama tak kupuje bieliznę, też mam mały biust-70 b i zawsze znajduje tam cos dla siebie. z tego co wiem sa jeszcze mniejsze rozmiary. I jest bardzo duzo przecen, nawet o połowę.

Gość a ja mam pod biustem
70 cm a w biuście 83:( No i nosze rozmiar 70A, albo B, zalezy od sklepu... Ale czasami też nie mogę kupic porządnego stanika, zawsze sa tylkow iekie rozmiary, jakieś 80D albo C, takich jest najwięcej. Chyba jestem za mała po prostu na stanik, więc teraz w ogóle nie noszę. Niech się wypchają.

Gość tergtf
Akurat ja mam 80 D i wcale nie ejst to rozmiar, ktory mozna kupic wszedzie:O Tak zle i tak niedobrze:O:O

Gość dobrze że ty masz wory
do pasa, przynajmniej jak gdziesz jedziesz, nie potrzebujesz śpiwora, bo jedną się nakrywasz a na drugiej leżysz:o🖐️