Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 65A

65A- czy ktoras z Was ma taki rozmiar?

Polecane posty

Gość erttyuuu
O i juz decha pluje jadem:D:D Dobrze,ze sa silikony:D zafunduj sobie na te twoje prycholki:D:D:D

Gość cdet
Nie, nikt nie ma 65 A:D:D co to za rozmiar?:D stanik meski?:D

Gość alicja 85
ja rowniez nosze 65A - ten rozmiar stanikow kupowalam zawsze w Cubusie na dziale mlodziezowym, niestety ostatnio zlikwidowali ten sklep w moim miescie, ale w krakowie na pewno jest. A teraz kupuje w H&M, co prawda tam sa rozmiary od 70A i niektore modele sa za duze, ale niektore nawet ok leza. Aha, w biuscie mam 76cm. Kompleksow tez nie mam, ale chcialbym miec wieksze, chociaz pelne 70A bo w stroju kapielowym czy bluzce z dekoltem nie za fajnie wyglada :( A czy mozecie polecic kroj kostiumu kapielowego w ktorym takie male piersi wygladala ladnie?

Gość hahahhahahahaahaaaaaaa
Ale jesteście żałosne:o WIelkie wory muszą się podbudować?:O Przecież to nie jest temat o wielkości biustów, tylko gdzie kupić stanik, ale jak zawsze musicie się dopierdolić. Myślę, ze lepiej mieć już małe cycki-pryszcze i straszyć zapadniętą klatą, niż mieć sieczkę zamiast mózgu i byc taką pustą, debilną lalą do pakowania w kakao:classic_cool:🖐️

Gość gość
Kupisz w Etam ( Bonarka City Center, Kraków ), sama jedynie tam mogę kupić biustonosze w takim rozmiarze :)

Gość gość
Rozmiar 65a, B, C, D itd. Można kupić w Cubus

Gość gość
Nie kumam po co wam stanik. Jakbym ja miała takie piersi to wcale bym nie nosiła, co za wygoda no i oszczędność