Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chanell

szukam kompanow do odchudzania-bo razem latwiej

Polecane posty

Witam Kociaczki:) I jak Annah wytrwałaś? Mam nadzieje, ze jabłka zapachały Ci brzuszek;) Ja wczoraj na kolacje zjadłam kefir z jabłkami i otbami , ale sporo po 18. Około 20 troche ćwiczyłam,ale bardzo mało. A teraz piję czerwoną herbatkę i schrupałam jabłko... Wybieram sie jednak na miasto i na pewno kupie coś dobrego:( Moze tylko loda...Buu! Do napisania:)

Hej wyglada na to,ze tylko ja i orchideaaa zostaly na polu bitwy...reszta chce byc gruba i brzydka ;) Na szczescie wczoraj wytrwalam-jablka wystarczyly mi w zupelnosci :).Orchideaa---> a my sie bedziemy wazyc czy mierzyc czy co?bo ja wazylam sie tydzien temu rano,ale sie nie zmierzylam.Na razie nie chce stawac na wadze,bo mam \"te dni\" i czuje,ze jestem spuchnieta jak balon. Dzis tez zjadlam nieduzo tzn.1 banana,2 kawy z mlekiem,2 tosty z maslem i pomidor,no i kurcze przyznam sie,ze jeszcze 3 ciastka owsiane,ale takie suche jak herbatniki.Teraz pije herbate czerwona i moze do wieczora wytrwam....jakby co to mam w zapasie jablka :) buziaki

i gdzie w ogole jest chanell????nie przyjechala jeszcze ze wsi?Weekend sie skonczyl,wracaj do nas!!!JUZ!!!

Hej. Ja sie na poczatku wpisalam a ptoem zgubilam topic :D. A nie chciałybyście przyłączyć się do tej tabelki? http://www.freewebs.com/iguanka/ BO się wczoraj pobawiłam i mam ochotę wypełniać sprawdzając się codziennie ale sama noo ;-)...

iguanka---->fajne to jest :).Jak sie mozna do tego przylaczyc?Bo ja bym byla chetna pozdrawiam cie serdecznie

annah -> gadu: 8279832 pisz na gadu :). Napisz na wstepie nick z kafe ;). Tak Ci powiem o co chodzi

Hej ! I jak sie spało:) Ja juz po porannej kawie... Zjadłam jabłko , a teraz pije zieloną:) Wczoraj jadałam duzo jabłek i śliwek, kalafior , marchewkę i zupę jarzynową.Przed południem smażoną rybkę i batonika musli:)

zyny a tak w ogóle to ile macie wzrostu i ile ważycie? Annah a co propounujesz?Ja mysle ze wazenie jest lepsze:)

Witajcie no to pisze,ale sie nie smiejcie ;): wzrost-170 cm waga-65 kg Jezu,nie moge patrzec na te cyfry!!! Wazymy sie co tydzien w poniedzialek rano ok? Ja jestem juz po wypiciu kawy i zjadlam 2 kromki chleba z ogorkiem,zaraz sobie zrobie herbate czerwona.Cos nie moge pic na razie zielonej-jakos mi sie \"przepila\" :).Ogolnie jest nienajgorzej,slodyczy nie ruszam,wiec to duzy plus.Tylko cwiczyc mi sie nie chce...

wiecie co dziewczyny?przykro mi to pisac,ale nasz topik po prostu umiera!!!ja chyba przeniose sie na inny,bo oprocz orchidei to ja tu nie mam zadnego wsparcia,a taki byl chyba cel tego topiku...

no nareszcie wrocilam.bylam u znajowych na wi,trafilam na impreze i grzeszylam ,oj grzeszylam... przez cale 4 dni grzeszylam z jedzenale i tak jestem z siebie tak po czesci dumna bo slodyczy nie ruszalam,ale pod wzgledem ilosci-nie szlo mi najlepiej.w sumnie od dzisiaj tak jakby od nowa zaczynam odzwyczajac zoladek. eh,dalam dupy ale postaram sie poprawic:)

Gość i co droga zalozycielko topiku

Gość czy mam podac topik
do skasowania?bo u was sie nic nie dzieje....wszystkie skonczyly z odchudzaniem...

Gość marta30
ja bym sie do was chetnnie przylaczyla.

do :czy mam podac topik do skasowania? tak,mozesz podac bo i tak juz sie nikt nie wypowiada a ja mam problemy w rodzinie i szczerze mowiac to nie w glowie mi teraz odchudzanie,zreszta przez te nerwy i tak nie mam apetytu wiec chudne bezwiec przeprazsam wszystkie osoby ktre sie przylaczyly za to ze nie kontynuowaalm ni w zaden sposob nie staralam sie tego0 podtrzymac ale naprawde nie mam tyeraz do tego glowy pozdrawiam