Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wysoki robaczek

jakie macie cyfrowe aparaty ? moze testy zdjec z nich od razu?

Polecane posty

moze warto by zalozyc topik z poradami odnosnie aparatow cyforwych, jezeli ktos ma ciekawy model moze sie pochwali? idzie jesien ceny w dol moze warto kupic i cenne wskazowki innym mogą sie przydać. sam chetnie podyskutuje,,, jak bedzie zainteresowanie chetnie poprowadze temacik.pozdr

temat chyba nie chwycil a szkoda...zanim kupilam swoj aparat szukalam w necie i na forach tego typu stron gdzie mozna zobaczyc zdjecia zrobione roznymi aparatami...

Gość temat umiera
😭

ja mam canon powershot G1 i jestem zadowolona coprawda najpierw musialam duzo eksperymentowac, ale teraz zdjecia sa rewelacyjne nawet legitymacyjne robie sama :)

ja mialem do niedawna HP - 945 w sumie ma dobrą matryce tylko nie ma rozbudowanego menu wiec amatorsczyzna próbki z niego zdjec sa tu: http://www.przemko.wordjg.pl daodam ze ma matryce 5 mln dosc dobre szklo i zoom 10x. obecnie nabylem panasonic FZ-2 matryca 2 mln zoom 12x ale ma za to mozliwe nastawy czasu i przeslony jak dal mnie suoper apracik zwlaszcza ze małay a nie jakas kobyla. moznaby bo o nim pisac ale polecam wszystim modele pansaonica

>>LAKSA nie wiedzialem ze z takiego aparaciku mozna miec takie zdjecie. sama robisz takie? dobry kadr zyletka kolorki. szok nie ma juz na kafeterii ludzi z mania fotografii? moze jakies fajne wakacyjne ? jak opracuje pochwale sie fotkami ze skandynawii. moze inni sie pochwala swomimi zdjęciami. Czasem az milo popatrzec czymis oczami. zapraszam do ciekawych zdjec, moge je umiescic nawet na moim serwerze z komentazem autora jezeli ktos nie moze umiescic samemu swoje fotki. pozdr.

to fotka cyknieta ot tak...jakosc zdjecia to zasluga apaartu a nie moich zdolnosci niestety;) woprawy nie mam bo aparat kupilam jakis miesiac temu. ale milo mi ze Ci sie podoba:D

Gość fajny temat
nie pozwolmy mu umrzec

ehhh...miodzio:) marzy mi sie wycieczka krajoznawcza po Stanach...moze kiedyc sie uda

bylam w wielu miejscach ale cyfrowke mam od niedawna i mialam ja tylko na jednym wyjezdzie i nie mam zbyt wielu zdjec krajobrazow. ale powoli bede tworzyc swoja kolekcje fotek. a masz jakas strone-galerie? zapodaj linka

wysoki robaczku swietny ten Twoj strus.ustawialam sobie na tapete.no po prost urzekajacy:)))

razem z karta pamieci 520mb , ladowarka z 4 akumulatorkami i etui kosztowal 1025zl. zakupu dokonalam w sklepie internetowym bo w normalnym wyszloby mi o jakies 250-300zl drozej

a moje pierwsze zdjecie (tu zamieszczone) zrobilam w Czarnogórze

Gość do gory raz raz
odswiezamy

Gość do gory raz raz

jak widze zero odzewu tylko sex tradziki i wulgaryzmy,mam dosc zucam jeszce jeden temat i jak znowu nic dam sobie z tym forum spokoj na amen. szkoda prądu po prostu.

Gość kasia123
Robicie świetne zdjęcia zazdroszczę sama marzę o aparacie cyfrowym ale niestety zawsze są inne wydatki, ale Laksa ten Twój aparacik to musi być rewelacyjny napisz coś wiecej o nim jakie ma funkcje itp. zaznaczam że nie bardzo się znam na tym bo jeszcze nie miałam cyfrówki

dzis z ciekawosci przegladałem allegro i mozna nabyc aparacik olumpusa z 4 mln matryca juz za ok 700-800 zł,. co jak na początek jest niezlym nabytkiem. mozna spróbowac wcale nie trzeba wydawac tysiace na aparat..

kasia ---> ja szczerze mowiac tez sie nie znam na parametrach a nie zdarzylam jeszcze dokladnie poznac mozliwosci tego aparatu. wszystkie dotychczasowe fotki pstrykalam na auto. za jakis czas bede wglebiac sie w ustawienia manualne ale na razie nie czuje takiej potrzeby. robaczek ---> zastanawialam sie nad kupnem olympusa wlasnie ale ostatecznie zdecydowalam sie na canona bo olympus nie ma ustawien manualnych a poza tym model ktory mi sie podobal nie mial wizjera co tez mi nie odpowiadalo pozdrawiam i mam nadzieje ze topik nie umrze 🖐️

panasonic ma i auto i manualne nastawy. oczywiscie najnowszy wypust FZ-30 jest juz dla zawodowca wszystko regulujesz sama... w sumie porownywalem mozliwosci 3 aparatow i panasonic wypadł najlepeij /ten sam obiekt robiony 3 aparatami/ ale nie ukrywam ze auto na szybko jest niezastapioane. w rekach mojej mamy moj apracik jezeli nie nastawie na auto aparat jest bez wartosci wiec nie potępiam gotowych programow... pozdr i zycze udanego oka bo reszta tzn technika sama przyjdzie