Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wysoki robaczek

jakie macie cyfrowe aparaty ? moze testy zdjec z nich od razu?

Polecane posty

Gość kaśka_83
Ten olympus to cacko! Naprawde super ! Dzieki za info! Chyba juz dokonalam wyboru! Przydalyby sie jeszcze jakies przykladowe zdjecia zeby zobaczyc je w druku! Ale czuje ze to jest to! :)

Gość girl......
A ja mam Canon Power Shot A400 i jestem zadowolona. Ale nie wiem,czy mozna z niego robic zdjęcia biało-czarne??Wie ktos z Was?I jak to ustawić...Tak dla odmiany od kolorowych.Acha i niewiem co nacisnac zeby byly na kompie z data zrobienia.??

Ja posiadam od dwoch lat Olympus c-4000. Matryca 4 mln pikseli ,obiektyw 28-80mm z przyslona 2,8 stale swiatlo. Jestem z niego bardzo zadowolony choc ma juz swoje latka (gdyz 2 lata w elektronice to przepasc) ale robi piekne fotki. Jak dla mnie to Sony, Olympus, Nikon i Canon to przodowncy. Oprocz cyfry posiadam lustrzanke Minolte Dynax 60 z ktorej tez jestem bardzo zadowolony.

Gość A ja mam
Canon Power Shot A620. Jak na razie to chyba najnowszy. Kkosztował 1700 + 60 zł kart 256 i ok. 100 akumulatorki i ładowarka. Jeszcze nie bardzo umiem go obsłużyć i dowiedziałam się że jak na aparat dla amatora ma zbyt dużo funkcji, ale jest super. Ma 7,1 mln pixeli a reszty danych technicznych nie pamiętam.