Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exe2005

czy mogła zajsc w ciaze

Polecane posty

Gość exe2005

drogie panie kolezanki mam takie pytanie Ja i moja partnerka kochalismy sie bez zabezpieczen w tym samym dniu co okres sie zkonczył i dzien po tez czy jest mozliwe ze moja partnerka zaszła w ciaze bo mineły juz dwa tygodnie od tamtej port a ona mowi ze sie zla czuje zrobiła test jaki jest do kupienia w aptece pisza tam ze wykrywa 6 dniowa ciaze wynik był ze nie jest ale czy to na 100 % prosze o opinie

Gość fdsfdsfsdfsdfdsfdsfsdfsdfdsfds
Jeżeli test był negatywny to pewnie w ciązy nie jest, za "bezpieczne" dni uznaje się 3 dni przed okresem i 3 dni po nim.

Gość exe2005
Czyli moge spac spokojnie ze nie jest i jak dobze rozumiem po okresie sa dni nie plodne i przed okresem czy jak to jest

Gość fdsfdsfsdfsdfdsfdsfsdfsdfdsfds
http://bajbus.pl/index.phtml?ids=zanim&kat=kiedymozesz&tmt=kal Tu Twoja dziewczyna może sprawdzić jakie miała dni. Wpisuje swoje dane i widzi co i jak :D ona najlepiej zna swoj organizm wie jakie ma cykle itd. Ja zawsze kocham sie bez zadnego zabezpieczenia 3 dni przed okresem, w trakcie i do 3 dni po okresie, zawsze jest to "do konca" (do srodka) jest ok :D

Gość Lucjusz
w trakcie okresu ... rany to twój chłopak ma czerwony ze tak powiem interes :-D KOMUNA :-d