Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MegiW

Szyjka macicy po zapłodnieniu

Polecane posty

Gość MegiW

Mam pytanko, jaka powinna być szyjka macicy po zapłodnieniu? Czy Miękka i uniesiona czy raczej twarda i opuszczona, łatwa do dotknięcia palcem?

Gość MegiW
Proszę o odpowiedź na powyższe. To dla mnie ważna sprawa. Z góry dziękuję.

Gość Jestem...
Po zapłodnieniu szyjka macicy jest miekka i rozpulchniona, co do tego czy opuszczona, czy podniesiona, to nie jestem pewna.

Gość MegiW
Dzięki serdeczne za informację. Tak właśnie myslałam, ale dziś zrobiłam test na beta hcg i wyszedł negatywny. Znowu. Trochę mi przykro ale nie tracę nadziei.Pozdrawiam Cię serdecznie"Jestem". A jeśli ktoś miał by jakieś uwagi w tym temacie to serdecznie zapraszam.

Gość jest opuszczona
ale zależy o jaki czas po zapłodnieniu Ci chodzi ja właśnie z powodu opuszczonej szyjki domyslałam się, że jestem w ciąży, ale było to (juz dokładnie nie pamietam) kilka dni po terminie @

z tego co mi wiadomo to w szyjce przed terminem @ nic sie nie zmienia,ale niektóre kobiety maja ja wysoko,a inne nisko. Musi byc zamknięta,ale miekka sie robi topiero z 2 tyg po terminie @ więc nie zadreczaj sie tą szyjką tylko czekaj do terminu @ i testuj. Takie wmawianie i szukanie objawów może tylko spowodować,że dostaniesz na głowe z tymi objawami i możesz później sie rozczarować pozdrawiam

Gość upupup

Gość gość
U mnie szyjka macicy była tak wysoko że nie mogłam jej dosięgnąć palcami i po tym właśnie tez się domyśliłam :) 10 dni po owulacji test wyszedł pozytywnie :)

Gość gość
nie ma to jak odgrzebac temat sprzed 8 lat :-P