Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jestem

Taka Jestem

Polecane posty

Gość taka jestem

nic na to nie poradzę. jestem: *fajna-nie mam zadnych wrogow, wszyscy mnie lubia, nie wyrabiam na telefon ale jak tu nie odpisac na eska *bardzo ładna-śliczna było by chyba za dużo powiedziane-faceci , nawet kobiety obracają się za mną na ulicy mimo, iż nie mam wymiarów modelek bo w bioderkach mam więcej, w biuście troszke mniej, a nawetw talii inaczej...ale i tak ciagle czuje na spojrzenia, ciągle ktoś mnie zaczepia na ulicy, proponuje kawe, obiad, impreze, randke, nawet sponsoring *mądra i inteligentna-pewnie tutaj mnie obrzucicie bo inteligentna nie pisze w ten sposob-A jednak! Studiuje 2 kierunki, na jednym mam stypendium naukowe i wcale nie najnizsze bo za średnią 4,7 ***i mam tego wszystkiego dosyć, po prostu dosyć, mam dosyć spojrzeń, uśmiechów, czemu nikt nie traktuje mnie jak normalna dziewczyne????To przerasta moją cierpliwość:( Co robić? Dodam, ze charakteru zmienic nie potrafie, a kulture osobistą i wyniki na studiach chce zachować, okaleczac sie tez nie bede:/

Gość zapomnialaś napisać
najważniejszego: że jesteś cholernie skromna...:o

Gość za mało
obciągasz z połykiem. Uwierz dwa razy dziennie to nie wystarczająco

Gość ahihi
przestan dbac o siebie :D:D:D:D

Gość a skąd wiesz
ile razy ona obciąga?

Gość taka jestem
cóż, aby wyglądać perfekcyjnie codziennie stosuję na swoją cerę maseczkę kałową :)

Gość taka jestem
to nie ja pisalam:[ przestancie sie podszywac, nie ladnietak

Gość taka jestem
z reszta ja naprawde czuje sie dobita z tego tytulu. Mam dosyc, nawet wykladpwcy sami mnie witaja...:/to jest istny koszmar!!chce zyc normalnie, nie chce stac na piedestale, nie chce byc faworyzowana....a jak moge przestac dbac o siebie? co mam przestac sie myc i chodzic w brudnych obdartych ciuchach?

Gość taka jestem
lubie dłubać w nosie i jeść kozy.

Gość jestes obleśna

i co teraz?podszywaczu. Dla Ciebie to swietna zabawa a ja dzisiaj stracilam cierpliwosc!!nie znasz ciezaru, ktorego nie niesiesz. Inni placza bo chca miec to co mam ja...a ja tego nie chce, gdybym mogla z checia bym sie z wami podzielila:/ja nawet nie musze sie starac o mezczyzn. to jest chore!!chcialabym sama zdobyc jakiegos ale zaden nie daje mi szans, zaden.....nie wiem nawet jak to jest byc porzuconym...jak mam przezyc zycie skoro ono zyje za mnie?prosze was potrakltujcie to powaznie

Gość majaaa
mam podobnie mimo ze nie uwazam sie za chodzacy ideal... i moze nie ogladaja sie za mna wszyscy na ulicy .. ale to co nas łączy to to ze chciaabym byc normalnie traktowana przez facetow... poznaje wielu kolesi wielu do mnie startuje ale zaden nie traktuje mnie tajk jakbym chciala ... tylko traktuja mnie raczej jak zabawke. :( a dodam ze nie mam wygladu lalki barbie... normalna jestem . nie wiem dlaczego tak jest . Ja tak bardzo bym chciala zeby ktos zakochal sie we mnie..

Gość daj swoje foto
to ocenimy

Gość daj swoje foto
czemu nie chcesz ocenimy czy nie jestes pasztet

nie chodzi o to zebyscie mnie oceniali, to tak jakby ktos pisal ze ma kompleksy na jakims punkcie a wy byscie mu kazali fotki wklejac. to chore podejscie.badzcie bardziej ludzcy. wkleje photo, zaczniecie mnie oceniac zamiast skupic sie na ewentualnych radach...

Gość daj swoje foto
no cholera ,ale cos mi sie wydaje ,ze jestes brzydka .Dlatego chce sie upewnic czy sie myle

Gość do cynicznej obserwatorki
bardzo sie boje ze sie nie mylisz bo z opisu naszej panienki az przebija skromnosc :P

Gość daj swoje foto
no cholera ,ale cos mi sie wydaje ,ze jestes brzydka .Dlatego chce sie upewnic czy sie nie myle

Gość a ja uważam że w gruncie
rzeczy jesteś paskudna. Ludzie tak zapatrzeni w siebie i zadufani są obrzydliwi... Gdyby ci wszyscy ludzie, którzy się tobą zachwycają przeczytali te twoje wypociny, na pewno by zmienili o tobie zdanie... :o

na dobra sprawe i tak nie bedziecie miec pewnosci czy to ja, moglabym wkleic pierwsze lepsze foto ladnej kobiety

Gość daj swoje foto
czyli jestes brzydka jednak

Gość olej ich
Cokolwiek by ktoś napisał i tak się dopierdolą :) Tutaj wśród tych zakompleksionych ciotek nie ma racji bytu ładna dziewczyna, która w dodatku studiuje lub osiąga sukcesy zawodowe. Gdzie tu widzicie idiotki, ę jest nie skromna????? Może właśnie taka jest prawda, że jest ładna, mądra, ma powodzenie itd. Głupie zakompleksione i zazdrosne małpy.

Gość co z tego że nawet sliczna
jeśli jest zapatrzoną w siebie idiotką???

Gość daj swoje foto
skoro nie chce dac swojego foto to jest pasztetem ,który chce sie dowartosciować :)

Gość skąd wiesz że jest idiotką
Może właśnie taki ma problem, bo to są fakty :O Wkurwia mnie to na tym forum, że jak ktoś jest ładniejszy, osiąga większe sukcesy itd to już musi być zjebany z góry na dół :O Typowo polaczkowate podejście... I nie dawaj tym debilom fotki !!