Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justysiaaczek

najcudowniejszy zapach na świecie P

Polecane posty

Gość liliiiiiiiiiiiiii
i cynamon:)

Gość ania_katowice
vanilia

Gość to by bylo na tyle
zapach swiezo skoszonej trawy powietrza po burzy mydelka bambino cynamonu wanlii i kokosu goracego chleba lasu w sezonie grzybiarskim

Gość zapach piekarni
morza,świat,choinki,śniegu,lasu,łąki,powietrza po deszczu,świeżo skoszonej trawy, i wiele wiel innych....

Gość izabela374
mydelko dove z pilingiem i perfumy Jovan- dlaczego tych ostatnich juz ich nie ma w sprzedazy???

Apropos zapachów:) Dla wielbicielek perfum mam dobrą wiadomość, mam do sprzedania 2 flakoniki (po 50ml) Chanel no 5 o 95% zawartości, to 100% orginały, jesli ktoś ma wątpliwosci na terewnie Opola i Wrocka moge przed sprzedażą osobiście pokazać perfumiki:) mam też ICEBERG Twice , Juvenę i próbki min Davidoffa(komplet próbek zawiera żel pod prysznic, balsam do ciała i wodę toaletową) Wszystkie perfumiki sprzedam za ok 50% ceny rynkowej, do negocjajcji:) Perfumy pochodzą z niemieckiej perfumerii Steinweg, których włascicielką jest moja znajoma. Zapraszam tel 500 853 541

Zapachy:skoszonej trawy,zapach powietrza po wiosennym deszczu,cynamon,marcepan,wanilia,truskawki,swiezy chlebek,poranna kawa i wiele wiele innych...

Gość justysiaaczek
prosze nie zwracac na to co pisze jakis debil pod moim nikiem. chcialam dodac ze uwielbiam tez zapach kawy, swiezo upieczonego ciasta mojej babci, i zapach cieplego, letniego nadmorskiego powietrza :)