Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiara88

wypada ?? czy nie ?? pomóżcie

Polecane posty

Gość kiara88

mam problem kolejny :( mimo obawy ze moge byc w ciazy jak w opisie mojego tematu na forum o nazwie załamana niekoniecznie moge byc w ciazy :( al bardzo sie boje :( a moj chlopak to smiec ie wart uczucia ktory mnie zostawil ! w grudniu bede miala bal w szkole a podobba mi sie pewnien chlopak najgorsze jest to ze nie wiem czy jest zajety ! ale czy wypada mi go zaprosic czy nie ?? jak myslicie z tym ze nie moge zapomniec o moim bylylm tyranie :((

Gość to joke prawda
??????????????????:):):):)

Gość cycek
wypada juz isc spac drogie dziecko!

Gość kiara88
dobra nie piszcie juz !!na ten temat

Gość Róźowy króliczek
Wiesz co teraz to chyba wszystko wypada ale jest jeszcze coś takiego jak wlasne sumienie i Twoje serce, słuchaj jego rad bo pogoń za modą i tym co wypada a co nie nie zawsze się opłaci, czasmi lepiej zaczekać, cierpliwość i pokora daje w życiu nieoczekiwane prezentyi sa warte o wiele wiecej niż to wszystko co na siłe i na pokaz.Pozdrawiam

Gość kiara88
dziekuje :* rozowy kroliczek !

Gość gość
Dziewczyno, zrób test, jeśli się wstydzisz, to kup w Eossmanie, tam masz samoobsługowy. Dwa, pogadaj z tym chłopakiem wprost. Powiedz, że nie masz z kim iść i byłoby miło, gdyby on poszedł z Tobą. Najwyżej Ci powie, że nie, świat się zawali? Nie.