Gеt Out 46 Napisano 19 minut temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Zły stan opon to jak masz zajechane i bez bieżnika. Jeśli ktoś spowoduje kolizję, a ty będziesz na dobrych letnich to nigdy z automatu nie zostaniesz uznany winnym. W Polsce nie ma obowiązku zmiany opon. Przestań brnąć. To wyjedź w zimę na letnich będziesz jechał jak na saniach i niech ktoś wjedzie w ciebie jesteś winny kolizji matole, bo tak działają przepisy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 534 Napisano 18 minut temu (edytowany) 13 minut temu, Baba napisał: Mi za kłamstwo powinni dać bana Kocham zimę. Nie cierpię lata! Nie wywuj wilka z lasu. Co by tu napisać o uczuciach? Edytowano 14 minut temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 46 Napisano 16 minut temu 11 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: I ma padać do wieczora Tak ma padać i u ciebie dziwnym przypadkiem, bo u kogoś pada 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 331 Napisano 16 minut temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie wysuń wiła z lasu. Co by tu napisać o uczuciach? Kocham lenistwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 563 Napisano 16 minut temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: To wyjedź w zimę na letnich będziesz jechał jak na saniach i niech ktoś wjedzie w ciebie jesteś winny kolizji matole, bo tak działają przepisy . Sam przed chwilą napisałeś, że nie ma takiego przepisu słynna logika ksysia z którą nie da się polemizować Dobra, zmieniaj opony bo będziesz winny, w sumie krzywdy tym nikomu nie zrobisz. Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 534 Napisano 15 minut temu Przed chwilą, Baba napisał: Kocham lenistwo? Leżenie na kanału to moja ulubiona pozycja. Życiowa oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 3 Napisano 12 minut temu Nom już godzinę dzisiaj odśnieżałam i pewnie nie jednorazowo będzie... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 46 Napisano 11 minut temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Sam przed chwilą napisałeś, że nie ma takiego przepisu słynna logika ksysia z którą nie da się polemizować Dobra, zmieniaj opony bo będziesz winny, w sumie krzywdy tym nikomu nie zrobisz. Nara. Od samego początku pisze , że można jeździć w zimę na letnich , tylko problemy się zaczynają w przypadku kolizji. Jesteś zamroczony czymś i trzeba ci wielokrotnie tłumaczyć proste sprawy jak ułomnemu żebyś zatrybił. A po co miałbym zmieniać opony skoro mam dobre zimówki imbеcylu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 331 Napisano 11 minut temu 3 minuty temu, murb napisał: Leżenie na kanału... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 563 Napisano 9 minut temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Od samego początku pisze , że można jeździć w zimę na letnich , tylko problemy się zaczynają w przypadku kolizji. Jesteś zamroczony czymś i trzeba ci wielokrotnie tłumaczyć proste sprawy jak ułomnemu żebyś zatrybił. A po co miałbym zmieniać opony skoro mam dobre zimówki imbеcylu. A ja od samego początku ci piszę, że sama jazda na dobrych letnich w zimę nie oznacza z automatu bycia winnym kolizji i nadal nie łapiesz. Lepiej nie próbuj wjeżdżać w tyl albo wymuszać pierwszeństwa jak zobaczysz letnie opony bo możesz się zdziwić kto będzie winny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 3 Napisano 7 minut temu Kiedy pada śnieg... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 503 Napisano przed chwilą 4 minuty temu, Gеt Out napisał: Od samego początku pisze , że można jeździć w zimę na letnich , tylko problemy się zaczynają w przypadku kolizji. Jesteś zamroczony czymś i trzeba ci wielokrotnie tłumaczyć proste sprawy jak ułomnemu żebyś zatrybił. A po co miałbym zmieniać opony skoro mam dobre zimówki imbеcylu. Kto jest winny kolizji zależy od znaków i manewrów obu kierowców, poza tym poprawnie pisze się zimą ewentualnie w zimie, a nie 'w zimę' czytelnie wysławiający się człowieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach