Natala502 0 Napisano Wrzesień 19, 2005 WITAM :) MAM TAKI PROBLEM - JUŻ 4 DNI SPÓŹNIA MI SIĘ OKRES, WCZORAJ MIAŁAM TYLKO TROCHĘ TAKIEJ ŻÓŁTAWEJ, CIĄGNĄCEJ SIĘ WYDZIELINY - A DZIŚ SUCHO JAK NA PUSTYNI.POZATYM DO TEJ PORY NIE MAM ŻADNYCH OBJAWÓW OKRESU.27.08 WRÓCIŁAM Z TRZYTYGODNIOWEJ NIEOBECNOŚCI W DOMU ( MAZURY I MORZE ), A TERAZ OD 1.09 ZACZĘŁAM PRAKTYKI STUDENCKIE - WSTAJĘ O 6 - 6:30 DO 16 PRACUJĘ, W DOMU JESTEM PO 17ej.ODCZUWAM TYLKO ZMĘCZENIE PO TYM I NIC WIĘCEJ.CZY JEST TAKA MOŻLIWOŚC, ŻE ORGANIZM MI ZWARIOWAŁ I DLATEGO SPÓŹŃIA SIĘ OKRESIK? KOBITKI NAPISZCIE MI, CZY TEŻ TAK MIAŁYŚCIE? POZDRAWIAM I PROSZĘ O ODPOWIEDŹ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lill Napisano Wrzesień 19, 2005 4 dni to jeszcze nic takiego, to się zdaz często, nie [rzejmuj sie bo nie ma czym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natala502 0 Napisano Wrzesień 19, 2005 DZIĘKUJĘ CI SERDECZNIE ZA ODPOWIEDŹ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miki25 Napisano Wrzesień 20, 2005 zrob sobie tesciik jak nie dostaniesz okresu a bedziesz spokojna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aalicjaaaa Napisano Wrzesień 20, 2005 Spokojnie, biorąc pod uwagę tryb życia jaki teraz masz to nic takiego. Mi kiedyś okes spóźnił się 10 dni, a mojej przyjaciółce 2 tygodnie(po tygodniu pobiegła do gina, a ten kazał jej czekać jeszcze tydzień).. Wiec wiesz, to sie zdarza.. a jeżeli masz się denerwowac tym, to może rzeczywiście zrób teścik... trzymaj sie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o shit 0 Napisano Wrzesień 20, 2005 A masz jakies podejrzenie ciazy? Bo nic nie napisalas. Jesli tak, to zrob test i tyle. Ale faktycznie - 4 dni to jeszcze nic takiego. Opóźnienie miesiączki nie związane z ciążą krótsze niż 14 dni nie wymaga żadnej interwencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natala502 0 Napisano Wrzesień 20, 2005 DZIĘKI MIKI25 ZA ODPOWIEDŹ JAK I AALICJAAAA :) DO O SHIT : HMM, CZY MAM PODEJRZENIA CO DO CIĄZY? I TAK I NIE - TAK JAK PISAŁAM OSTANI OKRES MIAŁA 18.08, WSPÓŁŻYŁAM Z CHŁOPAKIEM JAKIEŚ DWA DNI PRZED OKRESEM I PO OKRESIE.ZNALAZŁAM W NECIE KALKULATOR OBLICZANIA DNI PŁODNYCH I WYSZŁO, ŻE WTEDY AKURAT BYŁY NIEPŁODNE! SAMA NIE WIEM CO SIĘ DZIEJE? JESTEM ZAŁAMANA :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja-mrówka Napisano Wrzesień 20, 2005 Z mich doświadczeń: Gdy spóźniał mi się okres i jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży, to objawy miałam bardzo podobne, jakby sie okres zbliżał - tzn. lekkie bóle brzucha, rozdrażnienie itp., tylko że mniej nasilone. A więc jeśli będziesz miała takie objawy a okresu ni widu, ni słychu - wtedy możesz zacząć sie martwic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach