Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solarkasolar

pytania odnosnie solarium

Polecane posty

Gość Martunia91
Hej mam pytanie...bylam juz 2x na solarce...pierwszy raz na 4 min a drugi na 5 min...i widac male efekty:(:(:(ile jeszcze razy musze isc zebym byla brazowiutka i na jaki czas????????dzieki za odp:):):)

Gość Martunia91
dodoam jeszcze ze nie zamierzam chodzic na solarium regularnie...tylko przez jakis czas...chce lanie wygladac na WESELU mojego braciszka:):):):)

Gość kasialeje na was
śmieszą mnie dziewczyny które oceniają kogos potym czy chodzi na solarium.co je to obchodzi krzywdy im nie robie,a jesli ktoś woli być sinoblady to niech sobie bedzie ja takich ludzi nie obrazam i im wara odemnie,może wyzwacie sie bo poprostu zazdrościcie opalenizny,a was na nia nie stac???

Gość Nyśka
Hubert20 a Ty chodziesz na solarium???:>

Gość chciałam tylko powiedziec
ze nie ma sensu chodzic na solarium na dłuzej niz 10 min poniewaz skora juz nie wchłania wiecej promieni i nie opala sie wiec szkoda kasy lepiej chodzic czesciej i na 10 min

Gość karnus12
Nie nie,niektore z was gadaja takie bzdury!!!!!!!!!!!!!ze az glowa boli

mam strasznie blada cere i na solarium bylam raz w zyciu zdepserowana po wizycie na basenie, gdzie jakas panienka skomentowala moj wyglad ' o kurwa, ale biala!'. i wszyscy na tym basenie zaczeli sie na mnie gapic. po pierwsze poparzylam skore chociaz bylam tylko na 5 minut, po drugie niedlugo potem obejrzalam program naukowy na discovery. otoz solarium i ogolnie slonce sprawia, ze prostuja sie wlokna kolagenowe w skorze, ktore normalnie sa skrecone czego ofektem jest zwitczenie skory i zwisy po bokach twarzy jak u psow bokserkow. nie wyglada to fajnie ale jesli sie przyjrzec kobietom w srednim wieku to dobrze widac, ktora chodzi na solarke i ile czasu spedza na sloncu. otow mam kolezanke, w moim weku. mnie w sklepie prosza o dowod jak chce kupic alkohol a ona wyglada zwyczajnie staro a wszytko przez to, ze majac 15 lat zaczela chodzic na solarium. i chociaz teraz przestala to efekty pozostaly. wyglada koszmarnie i tak naprawe w wieku 25 lat pozostal jej skalpel. moim zdaniem nie warto chodzic. moze i skora ladniej wyglada ale jasna i zadbana cera nie wyglada gorzej jesli umie sie dobrac pod siebie kolor ubran. poza tym moim zdaniem jasna cera wyglada na bardziej zadbana. no ale to tylko moje zdanie. dodam, ze moja siostra akurat ma ciemna karnacje i tez ladnie wyglada ale na solarium nigdy nie chodzila.

Gość Łukki
Jak czytam wypowiedzi moich przedmówców płci męskiej to żal mi się robi.Panowie kobiety opalone wyglądają, atrakcyjniej. Nie wiem i nie ma dla mnie znaczenia w jakim jesteście wieku, ale wiele kobiet, mężatek, dziewic, szanujących się kobiet chodzi na solarkę. Dzieki temu wyglądają piękniej, a mężczyznom to się podoba. Jeśli lubicie jak wasze panny są blade, białe to ok, ale k@#$a nie piszcie takich bzdur. Nie bronię kobiet, ponieważ jestem świadomy, że wiele pustych głupich lalek lata na solarkę i macie rację, że to zwyczajny lans, żeby potem się puszczać w klubach. Kozaki. a jak wasza ukochana, żona pójdzie na solarkę to tez powiecie dzieciom i rodzinie, że to zwyczajna kur@@. Spoko wasz wybór. Zdziwiły mnie jednak wasze durne wypowiedzi. A może jak już bedziecie mieli córki to tak je będziecie nazywać. Można i tak. PZDR

Gość OpalonaNaMaxA
1, Ja chodze na solarium ciedziennie po 8 min.... i moja cera jesr wystarczajaca juz opalona. na wakacje....a na solariu chodze juz od 0,5 roku....Treaz to moge powiedizecc ze wygladam jak burak na twarzy choc opalam sie na brazowo.... a nogi mam caly czas blade..wiec polecam jezeli ktos chodzi dlugo na solarium to neich przestanie jak ja to zrovbilam dzisiaj poniewaz strasznie duzo wychodzi piegow na cerze ciemnej 2, pomagac napewno nie pomaga 3, a co to TEGO CZEGOS...to kazdy robi co chce ja np. chodze na solarium w sytarniki i w majtkach..

Gość Tomcio5555
Witam Widze ze nie którym strsznie kole ładnie opalone ciało na solarium , ja uwielbiam kobiety które dbaja o siebie i są ładnie opalone:P sam korzystam z solrium 2 razy w tygodniu i jestm zadowolny:P nie strasze ludzi bladą skórą

Gość Tomcio5555
Aha jeszcze jedno : Solarium potraficie krytykowac bo takie i siakie , a papierosy i alkohol to niby co !!!! vitaminki:P

Gość LUq-ja
Cześć.Powiem szczerze ze napewno nie jest solarium jakieś zdrowe super, ale przeciez slonce tez nie jest zdrowe :).Uwazam ze delikatna solara nikomu nie zaszkodzi.Powiedzcie mi tylko czy jak pojde 3 razy na 10 min to bede troszke opalony chociaz.Bo mam bardzo bladą karnację.Czekam na odpowiedź i dzięki. !!

Gość *beata
jak pojdziesz od razu na 10min to sie zjarasz! ja poszlam raz na szesc i po 4dniach na 7minut i sie zjaralam, masakra:/ chyba juz nie bede chodzic, bo boje sie ze jak przestane to bede miala pryszcze i tak mam troche a jak bede miala miec gorzej to masakra

Gość Luffa
Witam wszystkie plasticowe rury!!! Co slychac? hehehhehehe zjeb**e barbie...

Gość do Luffy
Tee Luffa, a Ty jesteś jak Ken! A co ma Ken w majtkach? - Nic :]