Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marita

wpadka?

Polecane posty

mam mały problem bo brałam antybiotyki a on niby obniżał skuteczność moich tabletek antykoncepcyjnych,więc dodatkowo stosowaliśmy gumki niestety nam pękła.Dodam że już piąty dzień nie biorę antybiotyku,czy któraś sięorientuje czy możliwa jest wpadka,bo słyszałam że antybiotyk może obniżać działanie antykoncepcyjne do siedmiu dni...może któraśmiała taką sytuację??? Z góry dziękuję

Gość ale jaja
upssss....wiesz nie chce Cie staszyc ale to całkiem mozliwe ze wpadliście ŁOjjj i to po uszy tkwicie w bagnie po szyje albo i głebiej POZDRAWIAM

Gość ja brałam
pigułki przez 10 lat, wielokrotnie leczyłam się antybiotykami i nie stosowałam żadnych dodatkowych zabezpieczeń. I w ciążę nie zaszłam. Jest prawdopodobieństwo oczywiście, ale niewielkie. Pamiętaj, że producenci ulotki zawsze robią bardzo na wyrost. Nie denerwuj się, poczekaj na termin miesiączki. Na pewno będzie ok. :-) Pozdrawiam

Gość Bit Bit
Zawsze mozesz/ moglas lyknac Postinor. Ja na takie wypadki trzymam go w szafce juz od 3 lat- czyli od kiedy uprawiam milosc z moim Ukochanym.Na szczscie nie musialam go nigdy uzyc,ale jak mowie, lepiej go miec pod reka, zeby potem nie biegac po miesie w poszukiwaniu dr.