Honorcia 0 Napisano Wrzesień 19, 2005 Cześc. mam pytanie dotyczące orgazmu. ostatnio pieściłam swego narzeczonego reka i pierwsy raz widziałam jego orgazm z bliska. Zawsze myslałam, że facet \"strzela\" spermą. A dla mego narzeczonego \"skapała\" ta sperma.... czy tak jest prawidłowo? Czy wasi faceci tez tak maja?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Honorcia 0 Napisano Wrzesień 19, 2005 nikt mi nic nie napisze... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehe u mojego Napisano Wrzesień 19, 2005 raczej 'strzela' a nie skapuje....moze za slabo bylo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdziwona Napisano Wrzesień 19, 2005 Honorcia kobieto- kazdy orgazm przezywa na swoj sposob to nie wzne czy duzo czy malo czy to skapalo czy wystrzelilo, dziwacynko tu chodzi e emocje . ile ty masz lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a wogole Napisano Wrzesień 19, 2005 to wszystkie twoje objawy wskazują na to ze mozesz byc w ciąży (w koncu w takim dziale założylas ten topik) :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Honorcia 0 Napisano Wrzesień 19, 2005 do zdziwiona mam 22 lata..... i tu nie chodzi o przezywanie a o to czy mój facet jest płodny czy nie i po prostu chiałam sie dowiedzieć czy to normalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Honorcia 0 Napisano Wrzesień 19, 2005 do a wogule - > chyba jednak w dobryk załozyłam tytuł działu jest antykoncepcja PŁODNOŚĆ i pokrewne...... a tu chodziło o płodność.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Honorcia 0 Napisano Wrzesień 20, 2005 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Honorcia 0 Napisano Wrzesień 20, 2005 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach