Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myslicie

czy bez obaw mozna wyrywac włoski wokół sutków???

Polecane posty

Gość jak myslicie

mam wokół sutków mocne ciemne włoski, nie az tak duzo ale są dosc długie i mnie denerwują. Czy mozna bez obaw wyrywac je penceta? Moja babcia miała raka piersi i ze wzgl na to ze jestem bardziej narazona waham sie czy to jakos negatywne nie wpłynie na moje piersi pod wzgl zdrowotnym

Gość idz na depilacje laserowa
zaplacisz maximum 50 zl za same piersi. i na zawsze spokoj. a to jest bezpieczne. pozdrawiam

Gość mozna i tak
a moze wyrwij penseta ale po takim zabiegu jeszcze przetrzyj piersi wodą utlenioną? nie słyszałam by wyrywanie włosków miało jakis negatywny wpływ moze to ze łatwiej moze dojsc do kazażenia po takim wyrwaniu włosków ale jak zdezynfekujesz ewentualna ranke to nie bedzie problemu:-) pozdrawiam

Gość idz na depilacje laserowa
a ja pensety nie polecam - po kilku latach wyrywania penseta wloski robily sie coraz mocniejsze i juz po 2 dniach odrastaly, przeswitywaly spod skory, to bylo widac i wygladalo nieestetycznie. zaplacilam 40 zl za zabieg depilacji laserowej na samych piersiach (tzn wokol brodawek) i mam spokoj na zawsze!

Gość zgrubnieta
czy taka laserowa depilacje wykonuje sie w gabinecie kosmetycznym?

Gość lilik78
to zalezy, jak kilka to polecam pensete a jak wiecej to fakt lepsze bedzie laserowe. A co do raka pieri - nie ma to najmniejszego zwiazku:) A tak w ogole w jakim wieku Twoja babcia miala raka piersi, bo jak po 60-tce to wcale nie jestes w grupie ryzyka. Moje obie babcie mialy po 60-tce i lekarze mowia, ze tu dziedzicznosc nie ma nic do rzeczy, to zwylka starosc i brak hormonow. Tylko nowotwory w mlodszym wieku sa dziedeziczne

Gość Ola_24
Ja je wyrywam pęsetą i czytałam, że można tak robić, ale faktem jest, że stały sie teraz mocniejsze i ciemniejsze, a czasem zdarza się, że wrastają:/

Gość nie wiemmmmmmm
gdzie mozna wykonac depilacje laserowa wloskow wokol piersi??? naprawde jest az tak tania??? gdzie to mozna zrobic w katowicach??? dzieki za odp

Gość jak myslicie
wiem ze w katowicach na ul. która jest prostopadła do ul. Mikołowskiej ( nie wiem jak sie nazywa ale tam jest budynek AWF) jak sie idzie w kierunku szpitala im Leszczynskiego to widziałam na budynku oferte jakiegos gabinetu- usuwanie nadmiernego owsłosienia, tam zobacz

Gość jak myslicie
a czy laser jest zupełnie bezpieczny?????? Mój ginekolog kiedys powiedział ze takie włoski w ogół brodawek bardzo rajcują facetów?? Myslicie ze to prawda bo ja się nie znam....W kazdym razie mie sie nie podobają za bardzo....

Nie ma obaw:) ja wyrywam od dawna (zazywam pigulki anty. i chyba po nich miewam czasem pare wloskow kolo sutkow) penseta i nic mi sie nie dzieje. Ludzie...wloski to wloski, nie bedzie miala od tego raka ani nic podobnego!! Znachorzy sie znalezli od siedmiu bolesci.... :0

No jak sie ma Bog wie ile wlosow kolo sutkow to moze i sa coraz twardze i wrastaja:/ ja ich mam moze z 3-4 na jednej piersi i to tyle...z reszta, sama je sobie usune laserem jak bede miala swoj gabinet albo juz na studiach, bo od pazdziernika zaczynam.

Gość kkkkkkkkkkkkk
nie ma żadnego związku pomiędzy wyrywaniem a niebezpieczeństwem raka czy jakiejś innej choroby - pytałam lekarza

Gość skwarek_szuwarek
Hej wszystkim! Ja mam dokladnie ten sam problem(nie sadzilam,ze jest nas az tyle) :) mam ogolnie problem z hormonami i to pewnie dla tego. Chodze na leser w lodzi na wasik, ktory mnie strasznie denerwuje i wstydze sie przed chlopakiem. Na sutki za bardzo sie wstydze, a wiem,ze pozbylabym sie problemu raz na zawsze! Te wlosy!!!!

Gość gość
Polecam na przyszłość.