Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początek jesieni

BIBUŁKI MATUJĄCE- OPINIE, NAZWY, CENY

Polecane posty

Gość początek jesieni

PROSZE O JAKIEKOLWIEK OPINIE NA TEN TEMAT

ja słyszałam że najlepsze są z bielendy. na tym forum szukałam opini. Ale w skalepie nie iwdziałam żadnych. nie moge ich nigdzie zlaneść :( kosztowały chyba 8-10 zł

Gość asaaaaa
Ja kiedyś miałam takie niebieskie jakby z folii ale nie pamiętam firmy (może nivea) teraz ich w sklepach nie widuje, były bardzo dobre ale dość drogie 18 zł za 50 szt kilka lat temu. Ostatnio miałam jakieś francuskie - sporo szt w opakowaniu może ze 150 i kosztowały 12 zł ale były beznadziejne jakby papier śniadaniowy. Teraz żadnych nie kupuje, całkiem przypadkiem odkryłam dobry sposób - zwykły papier toaletowy dobrze wchłania tłuszcz ale ten zwykły papier bo ten lepszy nie. No cóż wiem że to może wydawać się głupie ale dla mnie jest skuteczne.

najlepsze sa z ARDECO!Jest ich 100 w opakowaniu a kosztuja 26zl.Sa naprawde rewelacyjne!!!!!!!!

Gość Ola_24
Ja też uzywam zwykłego papieru toaletowego lub takich zielonych ręczników papierowych to zdejmowania tłuszczu z twarzy.

Gość asaaaaa
Pewnie chodzi o zielone papierowe ręczniki.

Gość zgrubnieta
tak chodzi o takie zielone reczniki papierowe (do wycierania np rak) tez je stosuje sa ok:)