Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzzzzzzzzzzz

GINEKOLOG KRAKÓW

Polecane posty

Gość bzzzzzzzzzzz

Czy ktoś zna dobrego ginekologa w Krakowie?

Gość bzzzzzzzzzzz

tak juz spiesze z pomoca bo dlugo szukalam wiec zebys nie musiala trafiac po drodze na takich roznych debili jak ja trafilam....wiec bardzo polecam dr Kusia ktorego zreszta tu mi jakas kobieta polecila, oraz dr Kowalczyka Kuś przyjmuje prywatnie na Mieszczanskiej albo w szpitalu Narutowicza a Kowalczyk na Krowoderskiej prywatnie obydwoje to faceci pozdr

Gość heh...
Ja chodze do dr Huczek do Scanmedu na al.pokoju. Pani doktor jest rewelacyjna, zawsze sa do niej gigantyczne kolejkii mimo ze przyjmuje prywatnie, szczerze polecam, jestem b.zadowolona

Gość skarb
Dr Kowalczyk? Absolutnie nie polecam, chyba ze masz zamiar znosic seksistowskie komentarze z jego strony na temat Twojej osoby lub "bardzo smieszne" pieprzne dowcipy.

moze i w scanmedzie na al. pokoju jest ktos madry, bo wszystkich nie znam, ale ja tam trafilam na takiego pana, którego moze nazwisko pomine bo nie chce tez mu antyreklamy robic, ale poczytawszy na necie - choc to smietnik- naprawde mozna wiedziec wiecej...coz pan dokto rmłody jest jeszcze:)

Gość Dr Brian Monkey
Ja jestem dobry gin i tani a jak mloda i ladna to zalatwie i za darmo.

Gość żabol
Hej!ja znam fajnego gin.Prowadził mi całą ciąże i jestem bardzo zadowolona.nazywa sie Andzej Fugiel i przyjmuje w CMUJ na Kopernika,tyle ze ja tam chodziłam prywatnie ale 50 zl i swietny fachowiec to cena ktora mozna dać za poczucie pewności,że jest ok.pozdro

Gość malgosiunia.
A Z PODGÓRZA?

Gość żabol
na Kopernika to działa na zasadzie przychodni.teoretycznie nie ma tam przyjec prywatnych,ale jak ma dyżur to wtedy umawia swoich pacjentów przez tel.nie sądze żeby legitka coś dala bo to jakgdyby prywatnie

Gość hejkaaa
Polecam pana dr P. Marszała (Grzegórzecka 104). Nie zbywa, tylko naprawde troszczy sie o zdrowie pacjentki. Prywatnie 60 zł.

Gość Binah
Witam Podciągam temat - poszukuję dobrego ginekologa - endokrynologa (do 60 zł :) - kogo możecie polecić? Bardzo prosze - sprawa dość pilna

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość agata453333
W temacie antykoncepcji to ja do tej pory korzystałam z tylko z pomocy dr Łabiaka i jest okej. Zna się na swojej robocie, nie improwizuje, tylko dobiera optymalne rozwiązania pod dany przypadek – tak było właśnie ze mną. Indywidualne podejście, dyskrecja, kultura osobista. Gabinet jest przy Podkowińskiego, łatwo trafić.