Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saki

ciąża?

Polecane posty

Gość saki

czy jezeli piescilam sie z chlopakiem (oboje bylismy w spodniach), a on po pewnym czasie mial mokre spodnie w kroku(bardzo mozliwe ze dotykalo to moich spodni, to moge byc w ciazy? 2 dni pozniej dostalam okres, ale byl mniej obfity niz zazwyczaj.

Gość to przykre
ale bardzo mozliwe, plemnki potrzebuja troche wilgoci i naprawde wiedza gdzie dotrzec a okres to mozna miec nawet do 4 miesiaca , calkiem zmylkowo normalny a lekarze twierdza ze to czeste bo za duzo jest soi i innych produktów genetycznie zmodyfikowanych i to ma wplyw na te sprawy na wszelki wypadek oszczedzaj sie, ciaza tez jest fajnym stanem, ale nie pal i nie pij tyle co zwykle na impr.

Gość ja tak uwazam
to sa jakies jaja....ile ty masz lat...........14????/

Gość eeee tam
14 czy 40 plemnik zapładnia tak samo

Gość kiara88
nie straszcie dziewczyny :/ wiesz co poiwem ci tak ja mam o wiele gorszy problem ze jestem w ciazy ! ale takim problemem jak ty to wcale nie przejmowalabym sie daje ci 1000000% ze nie jestes w ciazy :calus ! 3maj sie

Gość kiara88
na pewno nie jestes w ciazy daje ci wiecej jak100% ! a ja moge byc choc mam nadzieje ze nie jestem :(

dziewczyno, ile jeszcze głupich topików założysz? tym razem to nie był palec? żenada :(

Gość kiara88
kurwa mac !! to nie ja zalozylam ten tpoik tyklo pisze tej dziewczynie odpowiedz na pytanie zadane w topiku bo dla mnie jest zabawne !! a ty sie zajmij soba !! i wczytaj sie raz jeszcze jesli umiesz !!ze to nie ja jestem autorka tego topiku !!

oj ludzie... a ja ostatnio ogladalam film gdzie koles sie spuscil i tez sie zastanawiam czy jestem... no luuudziee boze!! niedlugo to wyjdzie na to ze poprzez spojrzenie zajdziemy!! najpierw sie uswiadomcie a potem bierzcie za sprawy sexualne:O

Gość kiara88
spoko wazne ze zauwazylas !

Gość he he he
KIARA GOWNIARA!!!!!!!!!!!!

Gość BejbeP
nie mozna zajsc w ciaze przez ,majtki!a tym bardziej przez spodnie!

Gość kiara88
nie jestem gowniara ma 19 lat ! kretynie albo kretynko !! jak masz cos na mnie pisac to popatrz na siebie !!