courtney 0 Napisano Wrzesień 20, 2005 wydaje mi sie ze nic zlego sie nie stalo ale wole sie spytac dla upewnienia...otóż jakis tydzień temu zapomniało mi sie przyjąc tabletke antykoncepcyjną(novynette) o ustalonej porze i wzięłam jakąs godzine pozniej.dzisiaj przydarzylo mi sie to samo i wziełam tabletke 40 minut pozniej.czy to moze spowodowac cos zlego?wiem ze nic sie stac nie powinno jezeli wezmie sie tabletke bodajze do 12 godzin ale w sobote sie widze ze swym chlopakiem i nie bedziemy tylko siedziec i patrzec na siebie a ze wielka ze mnie panikara to wole sie spytac zeby spac ;) spokojnie.prosze o odpowiedz. i mam jeszcze jedno pytanie.biore tabletki juz jakies 3 miesiące.mam czasem bole piersi,bolą po bokach szczegolnie,i czasem bolą mnie jajniki.czy to normalne?czy powinnam sie obawiac?......i mam jakies dziwne sluzy z pochwy,uplway to chyba nie są,chociaz nie wiem bo nie wiem jak takowe wyglądają.ale to jest jakby gesty bialy sluz,czasem zasycha....czy to normalne czy nie bardzo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ixxx Napisano Wrzesień 20, 2005 Tabletki oprocz tego ze zahamowuja owulacje, maja jeszcze jedno dzialanie antykoncepcyjne: zagęszczają śluz i plemnikom trudniej przeniknac, wiec z twoim sluzem chyba wszystko okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malenistwo Napisano Wrzesień 20, 2005 nie masz się co martwić ja biorę novynette i zawsze powinnam brac o 17, ale u mnie jest różnie 16-18 wacha się bo zawsze w tych godzinach mi się przypomni..ja takze mam taki sluz biorę od lutego, i wszystkie inne objawy, teraz akurat nie mam bólu piersi jak zwykle, ale np bóle głowy... więc głowa do góry i DON worry.. nic się nie stało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach