Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezrozumiały

Do dziewczyn powazne odp.-EMOCJE!!

Polecane posty

Gość Niezrozumiały

Co to znaczy ze dziewczynie brakuje emocji w zwiazku.Ostatnio dowiedzialem sie od swojej dziewczyny ze tego jej brakuje.Wogole ostatnio sie nie uklada.Ja ja Kocham ale ona mi tego nie powie tylko milczy.Mam odczucie ze moze boi sie odejsc ode mnie aby mnie nie ranic lub chce poprzez swoje zachowanie zmusic mnie do odejscia.Czuje ze nie jest jak dawniej w zwiazku.Prosze o odpowiedzi dziewczyny.

nio jak to nie wiesz o co chodzi??????//jeja czy faceci są rzeczywiście tacy niedomyślni!!!Poprostu moim zdanie wypaliła sie wasz miłośc,a przynajmniej z jej strony.Nie ma juz tego dreszczeyku emocji jaki był na poczatku i tyle!!!

Gość Niezrozumiały
CO MOGE ZROBIC BY BYŁ

Moim zdaniem dziewczyna Cię kocha. To, że nic nie mówi, oznacza, że jest problem, o którym ciężko jej mówić. Chce, żebyś się zastanowił, coś zauważył. Czeka na to i liczy na to. Mówi że brakuje jej emocji w związku - czyli jest nudno, stagnacja itd. Wyjedźcie gdzies, zabierz ją gdzieś, poczujcie od nowa, jak cudownie spędza się razem czas. Zróbcie coś, czego jeszcze dotąd nie robiliście, albo czego nie robiliście od dawna. Powodzenia

Rozumiem Ciebie jak i Twoją dziewczynę, sama rozumiem o co chodzi, może jej czegoś brakować. Istnieje możliwość iż może to być monotonność, ja bardzo nie lubię monotonności w związkach jak i w życiu, ponieważ po pewnym czasie to się robi męczące. Spróbuj częściej robić jakieś spontaniczne rzeczy których jeszcze nie robiliście albo zdarzyło wam się dawno temu. Nie chodzi też o to żebyś codziennie czy co drugi dzień zabierał ją w jakieś niesamowite miejsca itd, ale może raz lub 2 w tygodniu, róbcie szalone rzeczy, powinno być lepiej.