Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuda....

Strasznie schudlam - szukam przyczyny...Help!!!

Polecane posty

Gość chuda....

W ostatnim czasie duzo stracilam na wadze. Waze 46 kg przy wzroscie 167 cm. Zastanawiam sie z czym to jest zwiazane. Jem normalnie (tzn. tak jak przed schudnieciem), spie normalnie i prowadze taki sam tryb zycia. Co mi jest? Czesto czuje sie ospala, nie mam apetytu - zmuszam sie do jedzenia. Zastanawiam sie czy to nie cukrzyca, bo fakt faktem, ze mam ochote jedynie na slodycze...Ratunku :(

Zrób sobie badanie krwi plus dodatkowo zawartość magnezu, potasu, żelaza, itp. elektrolitów oraz hormonu tarczycy (tylko nie ogólny a szczegółowy). A najlepiej to idź do lekarza.

Proponuje też THC hormony tarczycy, ktorych nadmiar moz epowodowac tak nagłe chudnięcie, a, i wyklucz cukrzycę, ale popieram przedmówcę ( przedpiscę ;-) ) LEKARZ!

Gość chuda....
Dziekuje Wam. Juto biegne na badania, bo dzisiaj, to juz nie da rady - wmusilam w siebie sniadanie, :( a z tego, co wiem, powinnam byc na czczo. Pozdrawiam :)

No tak, na badanie krwi to najlepiej przed śniadaniem. A tak przy okazji to badanie moczu też zrób. Będziesz miała komplet badań. Jeśli robisz te badania prywatnie, bez skierowania to przygotuj się że wyskczysz nawet ze 100 zł.

Gość chuda....
Zdaje sobie sprawe z tego, ze sporo zaplace, ale stac w kolejce do lekarza specjalnie po skierowanie, niebradzo mam ochote. Pojde do niego juz z wynikami...

Gość gość
mZ8zr7Mdlirp6CT3N4OM1dTB