Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca_2

falvit

Polecane posty

Gość pytająca_2

jest już jesień (prawie) a co za tym idzie czuję zmeczenie i wyczerpanie, a do tego wypadają mi włosy, postanowiłam sobie kupic tabletki dla kobiet falvit, czy ktoś je stosował i czy pomagają (na samopoczucie, włosy, paznokcie....)

Gość malenkax20
wiesz co mnie ten problem tez dotyczy:(od jakichs 3 tyg obserwuje ze wiecej mi wypada wlosow niz dotyczczas:(ma to zwiazek oszywiscie z jesienia,bo ja mam tak co roku.Kupilam sobie witaminki tzn skrzyp polny z pokrzywa,uzywalam szmponu seboradin a teraz mam Redical i powiem Ci ze juz mniej mi wypada tych wlosow...tfu tfu..zeby nie zapeszac.A Tobie duzo wypada tych wlosow i jak dlugo u Ciebie trwa tzw linienie???:) a o falvicie slyszalam i chcialam go kupic ale tez prosze o opinie:) pozdrawiam

Gość pytająca_2
u mni wypadanie włosów zaczęlo się jakieś 2 tyg temu i z przerażeniem stwierdzam, że co raz bardziej nasila się, a jak długo będzie trawało nie wiem (oby zakończyło się choćby dzisiaj)

Gość malenkax20
to nie wiesz ile to trwa u Ciebie???wiesz co,idz do apteki a aptekarka ci cos doradzi,slyszalam ze na wypadanie wlosow dobre jest picie mleka i kefirow,tak pisala jedna dziew na topiku,poradzil jej to stary lekarz i mowila ze pom

Gość pytająca_2
dzięki :) nie wiem ile trwa bo tak bardoz jeszcze mi nie wypadały

Gość malenkax20
z tym mleczkiem to sprobuj:)powaznie,ja tez zaczelam go pic chociaz mleka nie lubie:(warto sprobowac:)

Gość pytająca_2
zrobię tak: codziennie będę piła szklankę mleka (lub jogurt) do tego falvit, oraz Radical (mgielka do włosów, podobno skuteczna) Zobaczymy jaki będzie efekt.

ja stosuje falvit od roku. Bedac w ciazy bralam non stop i biore nadal, hmmmm.....jesli o mnie chodzi to jakos nie odczuwam skutkow brania tych witamin. Ostatnio strasznie wypadaja mi wlosy i stosuje seboradin lotion, łykam falvit do tego multisol (tysiac razy lepsze od falvitu - cena ok 15 zl. 3 razy dziennie po dwie tabletki), biore jeszcze asmag (magnez). Pozdrawiam

Gość pytająca_2
dzięki za opowiedż

Gość soczek37
polecam falvit, dobrze się po nim czuje, nawet samopoczucie mam lepsze, dobrze robi na skórę, włosy, paznokcie i ogólnie na wygląd, polecam !!!!!!!!