Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaszczorka

Dianaa35

Polecane posty

Gość Jaszczorka

Dostałam od ginekologa recpete na Diane 35.. Troche sie boje.., moze nie samej Diany, ale ogoolnie tabletek antykoncepcyjnych. Wczesniej nie stosowałam zadnych zabezpieczen, oprócz prezerwatywy i stosunku przerywanego. Mam teraz 20 lat.. okres mam bardzo regularny.. czy tabletki nie popsuja mi tego..?? Diane 35 chce wziasc tez by troche poprawic wyglad swojej cery, ale slyszalam ze mozna ja brac tylko 3 miesiace, pozniej powinno sie zmienic.. Za każda porade, z Góry dziękuje..

Gość karolcia24
wiesz ja stosowalam diane35 kilka lat jako zabezpieczenia i dla poprawy cery, jesli chodzi o dzialanie anty bo jest dobra, cera tez sie szyybko poprawila choc nigdy nir byla jakas okropna :-) jestem troszke starsza wiec ja odstawilam bo chce miec niedlugo dzieci. tez mialam regularne cykle, tylko branie tabsow rozregulowalo mi hormonki i teraz musze dochodzic z tym do ladu i skladu, ale sie nie przestrasz bo z toba tak nie musi byc no wiesz to ryzyk fizyk sama musisz podjac decyzje, zalezy jakie masz priorytety ja juz nigdy nie wroce do pigulek bo nie chce sie truc pozdrawiam :-)

kurcze zaczelas juz brac?ja tez dzis dostalam na to recepte i tez sie boje:( Nastraszyly mnie opinie na forum;\'/