Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna-22

GYNO-FEMIDAZOL czy ktoś brał takie tab

Polecane posty

Gość katarzyna-22

po 2 dniach brania tych tab mam planienie krwią czy ktoś brał takie tabletki i miał tak samo i mam jedno pytanie jesli jest zagnieżdzenie jajeczka taż jest plamienie a po ilu dniach po współżyciu zagnieżdza sie takie jajieczko jak sie kochałam miałam dni płodne

Gość katarzyna-22
czy nikt nie brał takich tab

Gość avanta
nie brałam, ale czy to plamienie jest bardzo moce? bo czasem przy tabl. dopochwowych pękają naczynka krowionośne i stąd mogą pojawiac się krwawienia. ale zadzwoń do swoejgo lekarza, zapytaj sioę czy to normalne.

Gość katarzyna-22
nie mam tel ale boli mnie brzuch i krwawienie było chwilowe gdzieś ok3 min i słabe

Gość katarzyna-22
a i nie wiem czy mam brac dalej tab a w ulotce nie jest naoisane ze moga wystapic krwawienie

hej ja brałam te tabletki juz kilka razy , dzis bylam u ginekologa i znow mi je przepisał, ale nigdy nie mialam zadnych problemow, tabletki najlepiej jest wkladac na noc , uniknie sie tej przykrej proszkowej wydzieliny z pochwy. Wydaje mi sie ze powinnas skontaktowac sie z lekarzem , bo nawet jesli jest to tylko cos drobnego to nigdy nie masz pewnosci ze tak jest. Po za tym z tymi naszymi babskimi sprawami to nie ma przelewek, jak juz raz cos zawalisz to ciagnie sie to za toba cale zycie.

Gość avanta
ale to może4 byc po prostu efekt podraznienia ścianek pochwy. ja miałam tak przy gynalginie, w ulotce tez nic nie było napisane, a to, co wylatywało po tabletkach miao taki rózwo-czerwony kolor:o spanikowana zadzwoniłam do lekarza, a ona mi, że spokojnie, przy gynlaginie czasem się zdaża, że pękaja naczynka krwionośne. więc może to też w tym przypadku się dzieje. szkoda, ze nie masz tel. do swoejgo lekarza, bo w sumie to powinnaś się z nim skontakwać.

Gość miśśka
Ja też mam ten problem.Też mam plamienie krwią.Biore te globulki chyba z tydzien.Taki w sumie dziwny kolor,jakby pomarańczowy:(