Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Żałuj że mojej maski nie widziałaś bo już w ogóle byś sie zesrała bardziej niż na mój dywan

2 minuty temu, Glossy Mist napisał:

Większy problem to ten jej paź, który za nami lata, uczepił się jak rzep i nie można się od niego odpędzić. U Ciebie też tak czuć wiosenkę? 💚

Z paźem, to najbardziej kojarzysz mi się ty. Lubię za wami chodzić i kręcić bekę, chociaż kiedyś sprawiało mi to większą przyjemność.

4 minuty temu, Glossy Mist napisał:

Większy problem to ten jej paź, który za nami lata, uczepił się jak rzep i nie można się od niego odpędzić. U Ciebie też tak czuć wiosenkę? 💚

Zimowe rzeczy już schowałam do szafy i zakupiłam nowe buty na wiosnę 🍀💚Te pierwsze bardzo podobały sie dziewczynom z pracy. 

W piątek może pojadę na jakieś ciuchy i tacie zapalić świeczkę, bo niedawno miał urodziny.. Wiosna w pełni i zobacz jaki długi dzień się robi 💃☀️

5 minut temu, Zero cukru napisał:

Z paźem, to najbardziej kojarzysz mi się ty. Lubię za wami chodzić i kręcić bekę, chociaż kiedyś sprawiało mi to większą przyjemność.

Odczep się w końcu, bo śmierdzisz. Nie odpowiadam za twoje życiowe niepowodzenia obszczany, bezrobotny, infantylny alkoholiku z komornikiem. 

Przed chwilą, Glossy Mist napisał:

Odczep się w końcu, bo śmierdzisz. Nie odpowiadam za twoje życiowe niepowodzenia obszczany, bezrobotny, infantylny alkoholiku z komornikiem. 

Jak to było? 👉🚪🦽. Ochlon albo odjedź 

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Zimowe rzeczy już schowałam do szafy i zakupiłam nowe buty na wiosnę 🍀💚Te pierwsze bardzo podobały sie dziewczynom z pracy. 

W piątek może pojadę na jakieś ciuchy i tacie zapalić świeczkę, bo niedawno miał urodziny.. Wiosna w pełni i zobacz jaki długi dzień się robi 💃☀️

Wciąż jest jasno. ⛅️ widziałam dziś klucz gęsi. A jakie buty? Ja niestety będę musiała się na dłuższy czas pożegnać z wszelkimi obcasami, słupkami, koturnami… 

Przecież jak nic do ciebie nie piszę, to później sama latasz i zaczepiasz.

Edytowano przez Zero cukru

11 minut temu, Zero cukru napisał:

Przecież jak nic do ciebie nie piszę, to później sama latasz i zaczepiasz.

Nie przypominam sobie, bym ciebie zagadywała kiedykolwiek pierwsza, chyba, żeby przywołać cię do porządku, gdy na za dużo sobie pozwalałeś. A teraz… 🫸🏻

1 minutę temu, Glossy Mist napisał:

Nie przypominam sobie, bym ciebie zagadywała kiedykolwiek pierwsza, chyba, żeby przywołać cię do porządku, gdy na za dużo sobie pozwalałeś. A teraz… 🫸🏻

Co tam perełko metalowa

Pijana byłaś, to nie pamiętasz. Przywołać cię do porządku 😆

5 minut temu, JajaWywalonė napisał:

Co tam perełko metalowa

Nic. Pij dalej, i się nie podlizuj, bo fałsz wyczuwam na kilometr. 

Przed chwilą, Glossy Mist napisał:

Nic. Pij dalej, i się nie podlizuj, bo fałsz wyczuwam na kilometr. 

Razem z nogom chyba ci wench zyebali. 

3 minuty temu, Zero cukru napisał:

Pijana byłaś, to nie pamiętasz. Przywołać cię do porządku 😆

🫸🏻🖕🏻 spadaj.

3 minuty temu, Glossy Mist napisał:

🫸🏻🖕🏻 spadaj.

O co chodzi z wózkiem i nawet jeżeli, czy to jest powód do śmiechu i darcia z kogoś łacha? Jprd, nie wierzę, że to się dzieje 🤦

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

O co chodzi z wózkiem i nawet jeżeli, czy to jest powód do śmiechu i darcia z kogoś łacha? Jprd, nie wierzę, że to się dzieje 🤦

Jėb w zad!

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Mam nogę w gipsie i czasem wspomagam się wózkiem, co dla niektórych jest powodem do śmiechu. Ale nie przejmuje się tym, bo trwać wiecznie to nie będzie 🦋

• Sad 1

Tak to jest jak się baluje Gienia. Pochlalas, polizałaś się, to teraz masz.

Ja kiedyś 4 dni ćpałem amfetaminę i nie spałem 4 noce. Następnego dnia wyjeebalem sie na rowerze i złamałem nadgarstek, też ręka w gipsie.

Noge wyleczysz, znowu przychlasz i będzie potwórka z rozgrywki. Dla ciebie lepiej, żebyś nie wracała do zdrowia, bo ty się nie zmienisz, i już zawsze będziesz alkoholiczką. Ja na szczęście przestałem ćpać.

• Haha 1

3 minuty temu, Glossy Mist napisał:

Mam nogę w gipsie i czasem wspomagam się wózkiem, co dla niektórych jest powodem do śmiechu. Ale nie przejmuje się tym, bo trwać wiecznie to nie będzie 🦋

Do wesela się zagoi 😉💃

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się