Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham dziewczynę ze wsi

A ona mnie nie chce ,bo się ,ze kiedyś ja zostawię!!!!!!

Polecane posty

Ponieważ juz przeżyła ona kilka porzuceń przez chlopaków z miasta i upiera się ,ze musi męża ze wsi albo z małego miasteczka jakie są w pobliżu. Co robić ??????

Boi się ,ze kiedyś ja zostawię dla wykształconej dziewczyny z W-wy. Kurde ma problem bardziej niż w M jak Milość.

Gość hgfhgfhghfghghfghgfhgdddd
musisz jej okazywać duuuuuuuuuuuuużo czułości i miłości i być bardzo cierpliwym, to zrozumiałe że dziewczyna się boi

Jeśli ją kochasz to daj jej prawdziwy dowód miłości. Poproś ją o rękę....

ONa ma troche schorowanych rodziców i wyklucza przeprowadzkę do W-wy czy chocby w ogole ze wsi szczerze mi to powiedziala, jest silnie związana z matką,a z jej wsi do W-wy jest ok.80km bym musiał codziennie dojeżdzać. Jej matka jest to już zauwazyłem bardzo dominująca zaborcza lubiąca się wtrącać. Może uda mi sie ją przekonać ,że ja wynajmę domek w jej wsi i bedziemy mieszkać razem ale bez jej rodziców. A ona bedzie mogla do nich dochodzić. Poza tym ta dzieczyan sie boi ,że ja jako młody zamożny i wyksztalcony mam w W-wie inne panie na boku ,mówię ,jej,że nie ale ona chyba do końca mi nie wierzy . No ale takiej wspanialej prostej dziewczynie wybacza sie wszystko.

Gość kocham dziewczyne ze wsi
a wogóle to zależy mi tylko na SEXIE z nią , na pieszczotach jej nieumytego odbytu, brudnych stóp i odorze jej próchniczych zębów !!!! :)

Przeciw naszemu związkowi jest moja matka która mowi że powinien mieć dziewczynę postudiach a nietaką prostą a ja uważam ze najprostsze rozwiązania są najlepsze. A jej matka takze sie boi że ją zostawie iże ona ją straci i nie przyjmuje nawet ode mnei prezentow. Ale milość zwycięży.

Gość gość
Zostaw ją w spokoju dla jej dobra. Ona ciebie nie chce. najwyraźnuej nie masz tego czegoś nie ufa ci. Rozumiem ją choć nie jestem ze wsi.

Gość gość
i na jej miejscu tez bym ciebie nie chciala