Malowany 632 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: A to prawda, że Ty i Iskra - realnie W sumie najlepiej zapytać u źródła, skoro już inni napisali (Elcia), a zdaje się, że sama szczęśliwa wybranka też potwierdziła zrękowiny Jeszcze długa droga do tego, ale kto wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Jeszcze długa droga do tego, ale kto wie. I brak zęba z przodu ci nie przeszkadza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Jeszcze długa droga do tego, ale kto wie. to sie chyba pisze na biezaco i zalezy od publicznosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 6 Napisano 2 godziny temu Ja jestem jak ten incel co krejzola tu ostatnio artykol wrzucala , jak bym poznal dziewczyne to bym czekal kiedy tylko mnie na hajs wydyma bo nie wierze ze ktoras by mnie chciala takim jakim jestem jak sam na siebie w lustrze spojrzec nie moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 34 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Jeszcze długa droga do tego, ale kto wie. Trzymam kciuki (oraz za to że jak sama wejdzie w szczęśliwe stadło, to przestanie wsiadać na cudze ;)). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 34 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, sdfxd napisał: Ja jestem jak ten incel co krejzola tu ostatnio artykol wrzucala , jak bym poznal dziewczyne to bym czekal kiedy tylko mnie na hajs wydyma bo nie wierze ze ktoras by mnie chciala takim jakim jestem jak sam na siebie w lustrze spojrzec nie moge Nad wyglądem można popracować, trudniej natomiast nad zachowaniem i nałogami, a tym zdaje się nie jesteś zainteresowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 6 Napisano 2 godziny temu Chcialbym miec zone kiedys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 2 godziny temu Robię penkejks huh a wy co hejterzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: I brak zęba z przodu ci nie przeszkadza? Do zrobienia. Czy to jest najważniejsze w miłości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 6 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Nad wyglądem można popracować, trudniej natomiast nad zachowaniem i nałogami, a tym zdaje się nie jesteś zainteresowany. Najbardziej by mnie wyleczylo z kompleksow gdyby jakas dziewczyna z wlasnej woli popuscila mi szpary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, sdfxd napisał: Ja jestem jak ten incel co krejzola tu ostatnio artykol wrzucala , jak bym poznal dziewczyne to bym czekal kiedy tylko mnie na hajs wydyma bo nie wierze ze ktoras by mnie chciala takim jakim jestem jak sam na siebie w lustrze spojrzec nie moge Może Leżak będzie cię chciał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 34 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, sdfxd napisał: Najbardziej by mnie wyleczylo z kompleksow gdyby jakas dziewczyna z wlasnej woli popuscila mi szpary Właśnie dlatego to się nie zdarzy. Ale skoro nie chcesz rozumieć, to użalaj się dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Malowany napisał: Do zrobienia. Czy to jest najważniejsze w miłości? Ktoś 40 lat zyje i sam o siebie zadbać nie umie to nie myśl ze go miłość odmieni. Masz 15 lat i udajesz że ludzie się zmieniają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 2 godziny temu Uroda przemija, a to co nas połączyło nie przeminie. Jak ty patrzysz tylko w takich kategoriach, to współczuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Ktoś 40 lat zyje i sam o siebie zadbać nie umie to nie myśl ze go miłość odmieni. Masz 15 lat i udajesz że ludzie się zmieniają? Nie dbam o to. Czego ty nie rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Uroda przemija, a to co nas połączyło nie przeminie. Jak ty patrzysz tylko w takich kategoriach, to współczuję. Haha nie przeminie. Oczywiście xD widzicie baby jak chcecie to zmusicie typa swoją desperacja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 6 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Właśnie dlatego to się nie zdarzy. Ale skoro nie chcesz rozumieć, to użalaj się dalej. Kazdy chce byc porzadany. Ja kiedy bylem mlodszy to mi wystarczylo zaspokoic gadzi muzg, ale im starszy jestem tym bardziej brak mi dotyku, czulosci ze strony kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Robię penkejks huh a wy co hejterzy A my pijemy flegaminę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Haha nie przeminie. Oczywiście xD widzicie baby jak chcecie to zmusicie typa swoją desperacja xD Tobie się nie ułożyło i z góry zakładasz, że komuś też nie nie ułoży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Uroda przemija, a to co nas połączyło nie przeminie. Jak ty patrzysz tylko w takich kategoriach, to współczuję. Ja tu tylko mam beke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: A my pijemy flegaminę. O chorobach nie chce słuchać. Nie ma chùja we wsi żebym była chora znów w tym roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 6 Napisano 2 godziny temu Ja nigdy nawet za ręke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Ja tu tylko mam beke. Możesz mieć. Nikt ci nie broni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Ja tu tylko mam beke. Żeby to była beczka śledzi solonych, to byś uchodziła za majętną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Możesz mieć. Nikt ci nie broni. No dzięki. A cycofony już były prezentowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Żeby to była beczka śledzi solonych, to byś uchodziła za majętną. Nie lubię. Nigdy nie jadlam tego świństwa smierdzacego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 2 godziny temu Wszystko czytam wszystko wiem że co tydzień Panu źle a ja mowie nie wiem kiedy miales lepszy sen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: O chorobach nie chce słuchać. Nie ma chùja we wsi żebym była chora znów w tym roku. Nie będziesz, wszystko idzie na mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Nie będziesz, wszystko idzie na mnie. A to spoko. Nie będę kurtuazji prowadzić skoro tak stawiasz sprawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: No dzięki. A cycofony już były prezentowane? Idę śnić o iskrze. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach