Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Dorota__

Zajady - pomocy!

Polecane posty

Gość _Dorota__

Hej! Od kilku dni w prawym kaciku ust zrobil mi sie okropny zajad:( Codziennie biore zestaw witamin,pije melko,jem sery,jogurty i nie mam pojecia skad sie wziely i jak mozna zlikwidowac do paskudztwo :( Mozecie mi cos doradzic? Proosze!

Gość _Dorota__
Pomóżcie..prosze :(

Gość bzdura
ja używałam... cholerka, to była chyba "Neomycyna" - maść w małej tubce. A dlaczego po prostu nie wejdziesz do apteki i nie zapytasz u źródła?

To wszystko pewnie przez to że do mleka wrzucam kozie bobki ...poradźcie mi jak zrobić kakao,,nie chce miec wiecej zajadow ..

Gość na zajady skuteczna jest
witamina B2. Sprawdzone.

Gość julinka
witamina b complex.a do smarowania olejek za srodka kapsulki witaminy a+e mi to pomagalo.synkowi ktory tez mial z tym problemy smarowalam zamiast witaminkami tormentiolem takim dla niemowlat.

Gość N
Zajady robią się z niedoboru żelaza we krwi. Radzę jak najszybciej udać się do lekarza.Dorażnie pomoże Ci maść cynkowa, ale tylko dorażnie.

zabawne, ale na zajady pomaga maść, która raczej, częściej służy do innych celów:) - clotrimazolum...na prawdę, nie żartuję...poleciła mi ją babka w aptece i działa, a zajady to na prawdę miałam potężne...