Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rosel

DIANE 35 KTO ZAŻYWA???

Polecane posty

Która z was zażywa Diane35?Ile koszuja i macie/mialyscie jakieś skutki uboczne??

Jesli wpiszesz w wyszukiwarke DIANE 35 to otworzy Ci sie sporo stron z adresami topikow... pomysl, tak chyba bedzie lepiej, czyz nie?

opinie sa raczej negatywne??Moze ktos ma jednak pozytywne doswiadczenia??Mam 18 lat i lekarz mi to przepisal jako antykoncepcje bo mam tez lekki tradzik i bolesne okresy?Czy serio sa az tak zle?:-/

Gość etyu
ja zazywam 3 opakowanie wszystko jest OK:*

Gość ja zazywalam poltora roku
i musze sie teraz leczyc endokrynologicznie po kuracji diane :/ trzymac sie od diane z daleka - moja opinia i mojego lekarza endokrynologa.

Gość POLECAM
ZAZYWAM JA JUZ DLUGO , TERAZ TEZ JAKO ANTYKONCEPCJE A PRZEDE WSZYSTKIM SWIETNIE LECZY TRADZIK

Gość A mi przepisal Diane
wlasnie endokrynolog. Na problemy hormonalne.

Gość ac
nie radziłabym diane, moja koleżanka brała i ma całkowicie zniszczoną wątrobe :/ cera owszem jej się poprawiła, ale organizm znacznie podupadł :( jeśli chcesz brać to krótko, góra 1-1,5 roku

Gość A mi przepisal Diane
ja biore juz dwa lata, mam robione badania watroby co pol roku. Wszystko w porzadku wiec biore nadal

ja brałam miałam wtedy 21lat fakt cera była ładniejsza ale jak poszłam na wizytę do innego lekarza i powiedziałam że to biorę to mnie ochrzanił że w moim wieku jest nie wskazana ze względu na durzą dawkę hormonów a może Cilest wiem że to jest dla młodych dziewczyn wskazane tyle że ja ponim się zle czułam

Kosztują 12zł, są refundowane. Ja się czuję po nich bardzo dobrze, biorę je na zaburzenia hormonalne i widzę poprawę, ale jeśli chodzi o cerę to pomogły minimalnie.

hej. Ja biorę diane już 6 miesięcy , głównie po to, aby uregulować hormony. Najcięższy był pierwszy miesiąc, gdy organizm przyzwyczajał się do hormonów, ale potem było już ok. Najważniejsze,że jest poprawa... Pozdrawiam.

biorę Dianę 4 rok,zaczęłam ok.16lat.Cera mi się bardzo poprawila,z okresem ok,ale ostatnio zrobiłam przerwę nie bralam 3miesiące i masakra,pryszcze niczym torpedy i to nawet na plecach i dekoldzie gdzie nigdy nie mialam i kłaki prawie dwa razy dziennie myć:( teraz mam niby brać cilest,ale sama nie wiem..za jeden cilest mialam 3 diany

na ulotce jest napisane, ze kuracja tymi tabletkami zalecana jest do 8 dawek czyli 8 MIESIECY!!!!! co za lekarze wypisuja to przez kilka lat????? nie dziwie sie ze po odstawieniu po 4 latach wyskakuja pryszcze!!! gadałam o tym z ginekologiem i powiedzial ze gora 6 - 8 mieisecy i trzeba przejsc na inne!!! bo na antykoncepcje wystarczy mniejsza dawka, a te zapisuje na tradzik i włosy :) polecam na krotko!! ps. sk. uboczne - ból piersi :), jak sie nie je za duzo to sie nie tyje!!! PYTAJCIE LEKARZY A NIE LUDZI NA FORUM

Gość niestety mam
hirsutyzm i 6-8 miesieczna kuracja jest za krotka. Diane ma tyle samo estrogenu co Cilest. To wcale nie jest duzo

Ja kupilam DIANE za ok. 10zł.... Biorę je dopiero od paru dni, więc nie na razie nie ma skutków ubocznych... Chociaż często mam nudności... Ale nie są zbytnio męczące... Pozdrawiam :)

Gość nie polecam
bralam to wiem przytylam mialam stany depresyjne zero ochoty na sex potworne bole watroby

cześć kochane !! mam do Was naprawde ogromną prośbę !!!! chciałam prosić was - ( nie wiem czy któraś się zgodzi ) o to żeby przy okazji wizyty u sowjego ginekologa - jeśli macie naprawde w porządku - poproście o 2 opakowania więcej - wiem może to troche dziwnie zabrzmi - ale ja chodze do mojej gin i ona !! jest po prostu chora - liczy mi co do 1 dnia tabletki i przepisuje po 2 paczki a jak jej powiedziała że wyjeżdżam na pół roku - to się oburzyła że prosze ją o więcej paczuszek Diane - i w ten sposób sobie u mnie troche przesrała :p tzn wkurzyła mnie - bo co ja tam będe jeść przez pół roku ? wyjeżdżam do szkocji na 6 miesięcy i potrzebuje po prostu więcej opakowań a ta moja ( w sumie to star prukwa :p ) nie chce mi przepisać więcej tabletek chyba widzi w mnie tylko te swoje punkty za które pod koniec miesiąca sie rozliaczają i mają potem z tych punktów wypłaty :o - więc udałam się z prośbą do WAS - czy któraś pomoże ?? jeśli tak proszę napisać - z góry mówie że zapłace pełnopłatnie - więc na tym troszke zarobicie ;) pozdrawiam uf ale tego :p p.s ja używam 1,5 roku i nigdy nie narzekałam - Diane jest że tak powiem - dla mnie - mam ochote na sex , nic mnie nie boli , miesiączki są mniej obfite , no i jajniki mnie już tak nie bolą jak kiedyś , dodatkowo urosły mi cycki z B na C więc dla mnie Diane jest naprawde superowe :)

Gość Do malusia s
...oj nie sadze że ktoś pojdzie i Ci załatwi jeszcze w dodatku jak ktoś bedzie płacił za wizyte,bo gin.tez nie wypisze nie wiem ile opakowań. Idz do innego ginekologa,powiedz,że zazywałas takie tabletki i Ci sie konczą...proste...