Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cmokasek12345678

CO WYBRAC....? A MOZE KOGO...?

Polecane posty

Gość allozaur
jestem facetem

Gość cmokasek12345678
rozmawiałam....ale najgorsze jest to że wszytkie dobre decyzje w moim zyciu podejmowałam po konsultacji z nimi i dobrze na tym wychodziałam....wszytkie "niewypały" podejmowałam sama....a oni mi to teraz wypominaja :-((

Gość cmokasek12345678
pytałam....odpowiedzieli ze ppełanili w zyciu wiele błedów i nie chce zebym i ja cierpaiła....poza tym pobierali sie w czasach w których kasa tak bardzo sie nie liczyła

Gość cmokasek12345678
niby tak, ale jesli chodzi o scisłosc- ja byłam powoedem....wiesz na pewno co mam na mysli

Jest tu chyba jakis topik o samotnosci w malzenstwie, lub ozielblosci, a moze o wszystkim jednoczesnie, zajrzyj tam cmokasek..Poza tym, kto powiedzial, ze nie czeka Was (Ciebie i Twojej milosci) przyrost finansowy?? Zycze trafnej decyzji

Gość cmokasek12345678
ten którego kocham ponad życie: - czuły -romantyczny -wierny az do bólu -bardzo długo o mnie walczył -mój pierwszy i jak dotad jedyny kochanek -pracowity ale nie zarabia tyle co ten drugi- raczej wynika to z tego że woli czas spedzac ze mną -jak powiedział mój tata- jego rodzina jesy nieodpowiednia( maja za mało pieniędzy) ten drugi pojawił sie niedawno- rodzice sa nimz auroczeni: -bardzo duzo pracuje i zarabia -tez mnie kocha - mniej romantyczny - ale również dobry - samochó, mieszkanie, wąłsna firma- to ma a ten którego kocham na maxa chce to miec ale nie za wszelka cenę, powiedział że nie musi miec luksówów....moi rodzice z tego wnioskuja ze nie zapewni w miare normalnego życia mi i dzieciom....i ze do konca naszych dni nie bedziemy sie przeciez karmic czułymi słówkami

Gość cmokasek12345678
tego pierwszego 2 lata a tego drugiego rok- znam go przez koleżanke, pracowała u niego w firmie i tak nas zaponzała....na poczatku był to tylko kolega, fajnie sie z nim rozmawiało ale jakis czas temu wyznał mi co czuje do mnie

Gość allozaur
"ten którego kocham ponad życie" - ROTFL nie wiem czy sie smiac sie czy plakac?? ze wzgledu na Twoj post z 13.04 zgols do administratora zeby skasowal ten topic i przestan sie kompromitowac bo to sie robi zenujace . Ty chyba nie czytasz tego co piszesz , bo ja to czytam i oczom nie wierze :) jak "dojrzala kobieta" moze takie "farmazony" wypisywac :)

Gość Kocurek83
Od razu da się wyczuć że wolisz tego z pieniędzmi Oczywiście tego nie neguje bo nie wiem co ja bym zrobiła w takiej sytuacji ale dobrze ci radze:umiesz liczyć,licz na siebie.Zwiążesz się z bogatym to późnie wszystko ci wypomni zwiążesz sie z biednym to też nie będzie ciekawie.Wogóle to nie powinnaś wybierać pomiędzy kasą a jej brakiem tylko pomiędzy ludźmi.Pozdrawiam

Gość muiminka
jeeeeeeeeejku jak sie kocha , to nie ma takich dylematow!!! nie wazne czy z kasa czy bez:) ja kocham mojego koteczka chociaz wiem ze nie ma milionow :) lepiej rzucaj tego porzdanego na co mu taka dziewczyna!!! ktor szczescie przelicza na pieniadze :(

Gość kiedys słyszałam wypowiedz
Joan Collins- lepiej płakac w Rolls roycie ( nie wiem jak to sie pisze) niż zdychac z głodu w szczesciu

Gość cmokasek12345678
a co gdybyscie usłyszały od znajomych że jeden z nich to sknera??? jaki byłby wtedy wybór?

Gość muiminka
to na pewno nie sknere !!! sknera to najgorsze co moze byc!!!!!!

Gość gość
masz taki pogląd, bo twoja chora rodzina ci taki zaszczepiła.. mam to samo więc po cześci cię rozumiem.. ale nie powinnas kierować się kasą, tym bardziej, ze tamten tez jest pracowity.. co ci z tych pinieadzy jak nie będziesz szczesliwa.. albo będziesz zdradzać.. albo zyć cały czas myslą, co by było gdyby... jeżeli faktycznie się nad tym zastanawiasz, to chyba tak naprawdę, nie kochasz tamtgeo.. inaczej nie wyobrażałabyś sobie by byc zkimś innym. A poza tym czy oni cię poprosili oboje o rękę.. czy co, skąd wiesz jak to się dalej potoczy..