Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MadziaMadzik

Test bhcg na obecność ciązy

Polecane posty

wszystko zalzey od labolatorium ale wydaje mi sie za na drugi dzien powinien byc

Gość smutne to
Renika co myslisz o tym ze jak ma sie robaki:( to to nie zmniejsza dzialalnia tabl?

nie nie zmniejsza raczej leki moga wpłynąć... ale chodzi porzede wszystkim o antybiotyki! poza tym najpierw sie wylecz.. potem seks :)

Gość ive
ja miałam wynik w ten sam dzień,kosztuje kilkanascie złotych i jest pewny.

Gość padlinka
bhcg jak nie ma ciazy absolutnie nie powinien przekraczac 3- 4 jednostek.chyba ze ma sie zaburzenia hormonalne.

Gość padlinka
aha, na karowej w w-wie 28 zł.

Ja słyszałam,że jak przekracza 5 to oznacza ciążę....Zrobilam już dwa testy(mocz) -jeden po południu (5 dni po terminie spodziewanej miesiączki) a drugi 8 dni po ponieważa uważałam,że ten popłudniowy może być blędy(małe stężenie HCG) i oba wyszly negatywne.Odtsawiłam tabletki 3 mieisące temu i pierwsze dwa okresy były ok...a ten się spóźnia...nie wiem co się dzieje....do ginekologa jestem zapisana na wtorek...dlatego nie wiem czy czekac do wtorku czy iść np jutro i zrobić testy na bHCG...co Wy na to?Dziękuję za każdą sugestię:)

Aha...i jak ten wynik bedzie wyglądał?Będzie napisane,że negatywny wynik albo jakieś zaburzenia hormonalne czy po prostu masę różnych rzeczy które rozszyfruje tylko ginekolog?