Monikucha 0 Napisano Wrzesień 22, 2005 Witam. Dzisiaj od okolo godzin 14-15 odczuwam silny bol w podbrzuszu. Na poczatku myslalam, ze to moze byc promieniujacy bol zoladka, ale przypadkowo nacisnelam sobie na macice, myslalam, ze oszaleje z bolu. Nie potrafie go okreslic, caly czas go czuje, chwilami sie nasila. Czy moze miec to zwiazek z tabletkami anty., ktore skonczylam brac okolo 2 tygodnie temu? Jutro zarejestruje sie do lekarza, ale wolalabym orientacyjnie wiedziec co to moze byc. Z gory dziekuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BejbeP Napisano Wrzesień 22, 2005 hmm sama nie wiem....a oze masz wzdecie lub zapalenie pecherza lub przydatkow....albo okres ci sie zbliza. ale mimo wszystko radze ci isc jutro do lekarza albo na pogotowie bo z tym nie ma zartow. pozdro:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BejbeP Napisano Wrzesień 22, 2005 albo i wyrostek jak ogniskuje z lewej strony......a bralas cos przeciwbolowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monikucha 0 Napisano Wrzesień 22, 2005 Bol jest z prawej strony, tam gdzie mam macice - lekarka w czasie badania wykryla, ze jest ruchoma. Okres mi sie nie zbliza, ostatni, z odstawienia tabletek, mialam troche ponad 2 tygodnie temu. Jutro to bym sie dopiero zarejestrowala do lekarza, bo to nfz, a na prywatnego nie mam obecnie pieniedzy. Nie bralam niczego przeciwbolowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BejbeP Napisano Wrzesień 22, 2005 hmm ja juz nie wiem..bo wyrostek jest tak po boku...ja bym jeszcze dzis pojechala na pogotowie o ile sa dobrzy lekarze........zrobisz jak zechcesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monikucha 0 Napisano Wrzesień 22, 2005 Ja z checia bym pojechala na pogotowie, ale nie mam jak. Nie ma mojego taty, wiec nie ma mnie kto zawiezc, a on wroci dopiero jutro. No i nie mieszkam w miescie, aby wsiasc w autobus i sobie podjechac, nie wiem co mam robic, ale naszla mnie ejszcze jedna mysl. Od kilku dni przyjmuje lek Helicid, zmiejsza on wydzielanie kwasu zoladkowego, co prowadzi do problemow z trawieniem (gorsze trawienie). Od 2 dni mam problem z wyproznieniem sie, nie moge sie do konca wyproznic, a stolec jest twardy :/ Mam nadzieje, ze to to moze byc przyczyna, a jak nie, to jutro jade na pogotowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BejbeP Napisano Wrzesień 22, 2005 no to nie jest to macica tylko zaparcie mocne....Chyba... kiedys tez mialam taki straszny bol od tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monikucha 0 Napisano Wrzesień 22, 2005 Mam nadzieje, ze bol odczuwalabym w calym podbrzuzu podczas naciskania, ale boli mnie tylko wtedy jak naciskam na macice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BejbeP Napisano Wrzesień 23, 2005 I jak Monikucha bol minal? Bylas u lekarza? i co ci powiedzial? Odpisz!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach