dzarusia 0 Napisano Wrzesień 23, 2005 bralam pigulki przez 4 lata i teraz mam przewe ... slyszalam ze kilka osob najpierw utylo a pozniej schudlo jak przestalo brac ... a ja jakos nie widze tego ... widze tylko setki pryszczy ... przetluszczajace sie wloy ... aczkolwiek lipido troche wzroslo i powrocila ochota na seks... a jak u Was ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lena31 Napisano Wrzesień 23, 2005 jest tu kilka topików na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
talida 0 Napisano Wrzesień 23, 2005 A podczas tych 4 lat nie robiłaś żadnych przerw? Co na to Twój lekarz? Bo ja biorę pigułki od roku i zastanawiam się czy warto robić przerwę, skoro są mi potrzebne. No i czy bezpiecznie jest brać je ciągle przez kilka lat...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miki24 Napisano Wrzesień 23, 2005 witajcie, ja bralam pigulki 5 lat i teraz tego troche zaluje ze tak dlugo, jesli chodzi o przerwy lekarz nigdy mi tego nie zalecal ani o tym nie mowil a ja sama jakos nie widzialam odpowiedniego momentu, raz zrobilam przerwe na 1 m-c i to byl koszmar :-( przetluszczonych wlosow i cery! teraz nie zamierzam ich juz nigdy brac bo ich skutki uboczne wedlug mnie wyjda dopiero za kilka kilkanascie lat na naszym pokoleniu !!! pozdrawiam p.s. teraz po odstawieniu 3 m-ce dochdzialam do porzadku bo wszystkie hormony mi sie rozregulowaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach