Spaghetti... 484 Napisano poniedziałek o 23:50 (edytowany) Nocy, bo znów temat poległ ... Edytowano poniedziałek o 23:51 przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano poniedziałek o 23:52 Boni proszę Cię nie przeginaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano wczoraj o 00:01 Potrafisz być złośliwa ... i nie tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano wczoraj o 00:03 Przed chwilą, SzmaragdowaSzlora napisał: Didżej bobo i jego noc świra owsiki tancujo q odbytach Dasz mi pograć muzę, czy będziesz wyzywać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano wczoraj o 00:13 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano wczoraj o 00:24 To wszystko ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 85 Napisano wczoraj o 05:39 Najbardziej kultowa muzyka z Mega Mana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 11 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 991 Napisano 11 godzin temu Jak tam nastrój wodzireju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 991 Napisano 11 godzin temu I coś ode mnie 🩵 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SeksownaSzlora 5 Napisano 11 godzin temu A kto się w styczniu urodził... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jak tam nastrój wodzireju? Średni Magda, ale twój widzę zarąbisty jak zawsze Zazdroszczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, SzmaragdowaSzlora napisał: Nie bądź taka pewna. Pół polski przepłynie tam gdzie jakaś chętna desperatka pokaze palcy Skończ te obelgi Boni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, SzmaragdowaSzlora napisał: Plyn wampirze ku palczastej szmirze snuuuu uuup O co masz tyle jadu ? Szynszyli tu nie ma od dawna, a Ty non stop obrażasz mnie i ją i innych też Edytowano 10 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 991 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Średni Magda, ale twój widzę zarąbisty jak zawsze Zazdroszczę Wrzuciłeś kawałek z filmu "Chłopi i dopiero teraz widzę. Świetna jak zawsze Kayah. Widziałeś ten film w tej nowoczesnej wersji pokolorowanej? 🥰 Książkę w postaci 4 grubych tomów czytałam, pierwsza wersja z lat 70 - tych bardziej mi się podobała. 7 minut temu, boje sie trumpa napisał: Makron cie nie wydupcy Ciebie też nie i widzę chłodnemu chleb na myśli. Jak Libed ma problemy z potencją, to niech idzie do lekarza lub weterynarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, SzmaragdowaSzlora napisał: Jakiej Szynszyla? Zobacz co wczoraj pisałaś i dziś znów zaczepiasz. Ogarnij się i pisz z kulturą albo wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 991 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Zobacz co wczoraj pisałaś i dziś znów zaczepiasz. Ogarnij się i pisz z kulturą albo wcale Dokładnie. Tym bardziej, że Szynszyli do pięt nie dorasta. Okropna zazdrość i ból dopy. Żałosne to wycieranie się Szynszylą i wyzwiska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wrzuciłeś kawałek z filmu "Chłopi i dopiero teraz widzę. Świetna jak zawsze Kayah. Widziałeś ten film w tej nowoczesnej wersji pokolorowanej? 🥰 Książkę w postaci 4 grubych tomów czytałam, pierwsza wersja z lat 70 - tych bardziej mi się podobała. Racja, lubię Kayah ma styl i wokal na wysikim poziomie. Widziałem, fajny i daje emocjonalnego kopa Książek za bardzo nie lubię czytać przyznaje, ale wierzę Ci na słowo, że warto i jest więcej szczegółów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 991 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Racja, lubię Kayah ma styl i wokal na wysikim poziomie. Widziałem, fajny i daje emocjonalnego kopa Książek za bardzo nie lubię czytać przyznaje, ale wierzę Ci na słowo, że warto i jest więcej szczegółów. Do wiosny byś nie zdążył przeczytać cztery grube tomy. A na maturze o tym było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, SzmaragdowaSzlora napisał: Nie jesteś tu by mnie pouczać. Zajmij się salowa z okazji urodzin i załóż jej siodlo bo ewidentnie chce pobrykac na twoim rumaku. Nie będę nawet komentował tego, bo kużwa szkoda mi słów na Ciebie czerowna Mambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 991 Napisano 10 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1503 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Racja, lubię Kayah ma styl i wokal na wysikim poziomie. Widziałem, fajny i daje emocjonalnego kopa Książek za bardzo nie lubię czytać przyznaje, ale wierzę Ci na słowo, że warto i jest więcej szczegółów. Serio lubisz kaye? Ja nie znoszę. Ona nie ma żadnej fajnej piosenki . Edytowano 10 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dokładnie. Tym bardziej, że Szynszyli do pięt nie dorasta. Okropna zazdrość i ból dopy. Żałosne to wycieranie się Szynszylą i wyzwiska. Nie wiem czy dorasta czy nie, bo nie widziałem jej w realu, ale po słownictwie na pewno szans nie ma. Na to wygląda. Wiem, ale nic nie poradzimy. Boni słynie z ostrego hejtu nie od dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Serio lubisz kaye? Ja nie znoszę. Ona nie ma żadnej fajnej piosenki . Lubię, ale za wokal, bo z wyglądu nie jest w moim typie. Dla mnie ma fajne kawałki, ale nie wszystkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 991 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Serio lubisz kaye? Ja nie znoszę. Ona nie ma żadnej fajnej piosenki . Ma fajne piosenki jak śpiewała z Goranem Bregoviciem Oraz jeden kawałek, który bardzo podoba się mojej znajomej Ukraince Zaraz znajdę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, SzmaragdowaSzlora napisał: Naprawdę wierzysz kaleko że to byłam ja? Chyba mnie mylisz z paniami letkich obyczajów które cie tak podniecajo. I jest to fakt znany wszystkim. I kto tu kogo obraża chamie Wrzuciłaś fotkę w czerwomnym szlafroku i jarałąś się tym, żę Leżak był zachwyconmy, więc co mam nie wierzyć A może nie wierzę i mam bekę jak sądzisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, SzmaragdowaSzlora napisał: Z moim wzrostem to raczej przerastam jom wzdłuż i wszerz wokół pient impertynencie. Tez Masz schizofremje? Bo raz mnie nie widzisz a potem masz objawienie mojej bożej osoby jako lejdi in red na tle dywanu. Ostro popiepszony jestes Wyglądać to Ty możesz nawet jak Pamela Anderson czy Salma Hayek, ale charakter masz paskudny co już udowodniłaś wszystkim tutaj na forum Edytowano 10 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ma fajne piosenki jak śpiewała z Goranem Bregoviciem Oraz jeden kawałek, który bardzo podoba się mojej znajomej Ukraince Zaraz znajdę. Popieram i ten duet najbardziej mi się podobał Spoko wrzuć ocenię po swojemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 991 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wyglądać to Ty możesz nawet jak Pamela Anderson czy Salma Hayek, ale charakter masz paskudny co już udowodniłaś wszystkim tutaj na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1503 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Lubię, ale za wokal, bo z wyglądu nie jest w moim typie. Dla mnie ma fajne kawałki, ale nie wszystkie. Nie chodzi mi o wygląd tylko jakoś nic mi sie jej nie podobało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach