Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzarusia

Przerwa w braniu pigułek

Polecane posty

bralam pigulki przez 4 lata i teraz mam przewe ... slyszalam ze kilka osob najpierw utylo a pozniej schudlo jak przestalo brac ... a ja jakos nie widze tego ... widze tylko setki pryszczy ... przetluszczajace sie wloy ... aczkolwiek lipido troche wzroslo i powrocila ochota na seks... a jak u Was ??

Gość lena31
jest tu kilka topików na ten temat

A podczas tych 4 lat nie robiłaś żadnych przerw? Co na to Twój lekarz? Bo ja biorę pigułki od roku i zastanawiam się czy warto robić przerwę, skoro są mi potrzebne. No i czy bezpiecznie jest brać je ciągle przez kilka lat...?

Gość miki24
witajcie, ja bralam pigulki 5 lat i teraz tego troche zaluje ze tak dlugo, jesli chodzi o przerwy lekarz nigdy mi tego nie zalecal ani o tym nie mowil a ja sama jakos nie widzialam odpowiedniego momentu, raz zrobilam przerwe na 1 m-c i to byl koszmar :-( przetluszczonych wlosow i cery! teraz nie zamierzam ich juz nigdy brac bo ich skutki uboczne wedlug mnie wyjda dopiero za kilka kilkanascie lat na naszym pokoleniu !!! pozdrawiam p.s. teraz po odstawieniu 3 m-ce dochdzialam do porzadku bo wszystkie hormony mi sie rozregulowaly