Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMUTASKA____

SMSY MĘŻA

Polecane posty

Gość matyseczka007
kiedys bylam z zonatym mezczyzna.mial mnie zapisana w tel jako pawel czy jakos tak.w kazdym razie nic niedokonczonego,co nie rzucaloby sie w oczy. zona sie dowiedziala.zadzwonila do mnie.potem on mial z nia powazna rozzmowe,powiedzial ze zna mnie miesiac(znal 3m-ce)powiedzial ze me mna nie spal (sypilaismy 2 m-ce) powiedzial ze czesto sie ze mna nie spotykal,tylko kilka razy(widywalismy sie prawie codziennie,mimo ze on mieszkal 20 km ode mnie,w innym miescie) itd potem powiedzial ze nie bezdie sie ze mna spotykal,dzwonil do mnie (w jej obecnosci) i powiedzial ze to koniec potem przy niej skasowal. ale tak sie zlozylo ze znal ten nr na pamiec.zadzwonil po 2 dniach.przeprosil za teatrzyk.kupil drugi tel i nowy nr-tylko dla mnie.ten tel mial ze soba tylko w pracy i jak byl poza domem.ale caly czas wlaczony.potem powoli zaczelismy sie znowu spotykac.w kncu 3 razy w tyg.wciaz ze soba sypialismy.on tylko wymyslal coraz to nowsze interesy itd.juz z nim nie jestem.od dluzszego czasu.bo to jednak boli.i mnie i ja(bo niestety sie w nim zakochalam i mimo zasad moralnych ciezko mi bylo sie z nim nie spotykac) ale po 3 miesiacach odzyskalismy kontakt.nie spotykamy sie.nic nas nie laczy.ale on ma nowa kochnke. dlatego mysle ze jak cos,to zniszcz to w zarodku.bo jak juz sie rozkreci i bedzie wiedzial ze mu sie udaje-to bezdie mial coraz to nowsze kobiety. ale...wiem ze tu Cie zasmuce,ale jak bedzie chcial to i tak cos wymysli zeby sie z nia spotkac,dlatego jak oczujesz ze cos jest nie tak,to zakoncz to od razu.postaw jakies warunki czy cokolwiek.zeby sie opamietal.

Gość PODOBNIE
Wiem napewno, że się nie widzieli. Czytałam to w tych sms-ach. To była jakaś młoda dziewuszka, taka niby przyjaźń. Mój małżonek ma normowany czas pracy, pracuje blisko mnie. Nie ma jakiś samotnych wypadów na dłużej niz pół godz. Właściwie zawsze jest w domu. Ta panna była z innego miasta. Sms - y pisane były z częstotliwością jeden na tydzień, może dwa na tydz, przez okres 2. miesięcy. Właściwie dziwna historia.

Gość ryże to wredne
nie ma przyjaźni między obcym żonatym facetem i obcą młoda dziewuszką nie wierz mu

Gość ryże to wredne
jak ma coś do pogadania, to niech gada z tobą, a nie z obcą babą

Gość matyseczka007
juz nie mnie oceniac jak jest miedzy Toba a Twoim mezem.nie pisalam tego majac na mysli twoja historie.tak tylko chcialam,zeby w ten sposob otworzyc oczy niektorych kobiet,ktore slepo wierza swoim mezom,gdy ci tlumacza sie ze zdrady.po prostu bardzo bardzo to wszystko potrafia wybielic.poltoraroczny zwiazek z czestym bardzo sexem potrafia przedstawic jako kilka spotkan i rozmowy o pracy. znam to z autopsji. ale zycze Ci zeby jednak okazalo sien ze Twoj maz mowlil prawde.

Gość ojaaaaa
to jakis koszmar z tymi facetami.......................

Gość kochaneczka
tak, popieram matyseczke. zony, pilnujcie chlopow. tez jestem kochanką zonatego - zona nic nie wie - cos tam kiedys podejrzewala ale wykrecil sie jakos jak piskorz. nie moge sie go pozbyc, wydzwania i smsuje codziennie. marzy mi sie, zeby w koncu zonka go dopadla i przypilnowala. nie wierze zadnemu chłopu.

Gość Wies przestan
tutaj lac wode, jesteście 20 lat razem i nie wiesz co masz zrobic w takiej sytuacji ... ciekawe. Może jakaś 16-letnia dziewczyna tobie poradzi , albo 16 -letni chłopak ? Nie ośmieszaj się.

Gość SMUTASKA____
no i nie wiem dalej co robic..na razie nie zrobiłam nic...

Gość Marta Obdarta .
PSSS CO DO SMSOW-,SKORO SA RAZEM TO CO ZA PROBLEM ZAJRZEC DO MEZA KOMORKI????JEDNI PISZĄ,ZE TO PRYWATNA SPRAWA?JAK MA TAJEMNICE TO WTEDY SIE ROBI PRYWATNA SPRAWA! MOJ CHLOPAK MOZE SOBIE SZPPERAC W KOM.KIEDY CHCE!BO NIE MAM TAJEMNIC I NIE PRZESZKADZA MI TO!

Gość a ja bym chciała żeby mój mąż
znalazł sobie kochankę. Mogłabym wziąść rozwód z jego winy. Znudził mi się a kocha mnie tak szalenie :-(

dziewczyny mam pytanie gdzie się zwrócic z prośbą o odtworzenie treści smsów?? oczywiście wiadoo o co i dlaczegoi mi na tym zalezy

Gość nie dobierzesz się
do jego smsów. Żaden operator ci ich nie pokaże. Chyba tylko do prokuratora możesz się zwrócić:-P

Gość pazuzu
Taaaa...cale kobiety.Intrygi intrygi intrygi,dzwonienie z innych telefonow,z automatow, klamstwa,klamstwa,zastawianie pulapek - a ja sie dziwilam ze w wiekszosci mezczyzni zdradzaja, czytam i juz widze dlaczego.

Gość pazuzu
o jeszcze lepsze,odtworzenie tresci smsow:)a potem jeszcze czipa zainstalowac facetowi lub wyprowadzac na smyczy.

Gość Sprawdzone
Radzę jasno postawić sprawę. Drobna awantura moze też być. U mnie bardzo podziałało. Tzn. ja byłam kochanką, i właśnie jak żona, przypadkiem, zwróciła uwagę na bilingu, ze pewien numer pojawia się bardzo często - jak to facet - natychmiast stchórzył, i od razu ze mna zerwał... Choć było naprawdę pięknie. Polecam!

Gość nie dobierzesz się
Pazuzu czy też tak masz, że jak czytasz takie stuknięte pańcie to wstyd ci nieraz, że jesteś kobietą?;-) Jak nie intrygują, to się w Rutkowskiego bawią. A potem tracą czas i energię na znajdowanie dla męża usprawiedliwień i udowadnianie sobie, że " on nie winien, ona winna" :-D A najlepsze jest to, że taka Mata Hari za trzy grosze coś tam poczytała a teraz bidula ręce bezradnie rozklada bo "nie wie co ma z tym robić" i czeka, żeby jej obcy ludzie na forum powiedzieli.

Gość pazuzu
nie dobierzesz sie - dokladnie:)a najbardziej mnie boli to,ze potem tak sie patrzy na wszystkie kobiety,ja wiem ze moze i wiekszosc faktycznie jest walnieta i dzwonilaby do kochanki meza z automatu na ulicy zeby wyciagniac od niej jej dane mowiac jej ze wygrala nagrode,ale naprawde nie wszystkie mam nadzieje takie sa:)ALe masz racje,takie sytuacje i takie teksty zawsze z jednej strony mnie smiesza a zdrugiej WSTYD za wlasna plec,a juz najgorsze sa takie, ktore swoich facetow w ogole z domu z kolegami nie puszczaja,obrazaja sie kiedy ich facet chce gdzies isc zkolegami albo nie przedstawiaja mu co ladniejszych kolezanek coby ich przypadkiem nie zostawil:)po prostu jedna wielka zenada