Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Herbata zielona

Herbaciarnia w Olsztynie - gdzie??

Polecane posty

Gość Herbata zielona

Cześć Dziewczęta.Wiele się naczytałam na temat wspaniałych właściwości zielonej i czerwonej herbaty, stąd moje pytanie - gdzie w Olsztynie można kupić DOBRĄ zieloną i czerwoną herbatę na wagę?? Czy są jakieś wyspecjalizowane herbaciarnie??

Gość olsztynianka
witam . pewnie ze sa.na starym miescie jest mała herbaciarnia, przy moscie jana.przynajmniej ok.roku temu była:) wiem ze jest stoisko z herbatami i kawa chyba w manchatanie. niesety dawno juz nie bylam w ol. wiec wiecej nie moge pomoc. pa

jeśli mogę CI coś doradzić, to na ul. Gałczyńskiego w pawilonie handlowym \"SAMBA\" na parterze jest herbaciarnia. Mała, ale naprawdę bardzo dobra. Kupowałam już herbatę w Świecie Herbaty na Starym Mieście i w różnych innych miejscach, ale z żadnego nie byłam tak zadowolona, jak z herbaciarni w\"Sambie\". Duży wybór, herbata DOSKONAŁEJ JAKOŚCI - nie wietrzeje itp. A przy tym miła Pani, która zawsze z uśmiechem coś doradzi i widać, że się na tym zna :-D

Gość Herbata zielona
dziękuję kobitki:-) Czy ktoś jeszcze moze mi doradzić??

Gość popierammmmm
zgadzam się z Annną!!!!!!!! W "SAMBIE" jest najlepsza herbaciarnia z najlepszą herbatą!!!!!!

Gość odśśśśświeżammmmm