Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taki problem

wejdz i przeczytaj

Polecane posty

Gość nie słyszałm o czymś takim że
pradowaca sparwdza Twoje swiadectwo i patrzy jakie miłas oceny z wf-u.Przecież idc do pracy robi sie badania lekakarskie i to one są honorowane przez pracodawcę.Poza tym idąc do parcy pokazujesz pracodawcy TYLKO śiadectwo maturalne(a nie ukonczenia szkoly)Na swidectwie maturalnym są ocenty tylko z tych pzredmiotów z których zdawalo sie amturę;)A matury z wf-u na szcescie sie nie zdaje:-P

Gość asiczek_18
właśnie!mój przedmówca/przedmówczyni ma rację:)

Gość mam taki problem
Macie racje dziewczyny.Tylko zastanawia mnie to dlaczego wychowawca nam takie pierdy gadal,pewnie specjalnie to zrobil zeby wszyscy cwiczyli na wfie.

Gość Twój wychowawca pewnie gadał
tak,że trzeba cwiczyć na wf po to żebyście cwiczyli na wf.Pewnie nauczyciel/ka z wf-u to jego dobry kumpel/kumpelka i chciał żebyście cwiczyli na wf.Albo Twój wychowa uczy wf-u:-o

Gość mam taki problem
Hmm... tak sobie mysle jak mam wykombinowac z tym zwolnieniem,bo problem w tym ze cwiczylam juz 3 razy na wfie i teraz jak nagle przyjde ze zwolnieniem to bedzie podejrzane:-o Co moge zrobic?

Gość zalatw sobie to zwolnienie
a jeśli nauczyciel Cię spyta dlaczego dopiero teraz masz zwolnienie to powiedz mu,ze dopiero teraz poszłaś do lakarza,a wcześniej ćwiczyłaś bo nie chciałaś dostac pały lub powiedz,ze dopiero teraz wykryto to schorzenia na jakie masz zwolnienie.

kurde mam ten sam problem...jedyna moja ulubiona gra to siatkowka,nie cierpie natomiast stania na rekach(sama nie potrafie) koszykowki itp...zawsze jak buegam to mam najgorszy czas....tak sie zastanawiam...bo ja mam bardzo skrzywiony kregoslup i moja kumpele miala przez cale gimnazjum zwolnienie a miala tez bardzo skrzywiony kregoslup,no ale ja sie boje bo ja jestem w hotelarskiej szkole i sie zastanawiam,ze skoro wyjdzie na jaw ze mam problemy z kregoslupem to czy nie beda sie czepiac,ze np.w recepcji nie bede mogla byc albo inne rzeczy robic w przyszlosci...powiedzcie mi jak to jest???wie ktos moze???co prawda mm niby fajna pania od wf-u ale nie lubie jak w wiekszosci cwiczen jestem najgorsza....

Gość nie nawidząca wf-u
a nie macie moze jakis namiarów w necie na kogos to ma takie zwolnienia i pisze??