Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzyfffka

PASEMKA A GRZYWKA?????

Polecane posty

Gość grzyfffka

HEJ Kupilam sobie farbe z pasemkami w koloże "opalizujący kasztan" z firmy Marion, nazywa sie Matrisse. Boje sie troche bo nigdy niemialam pasemek i nie wiem za bardzo jak to nakładac. Chcialabym zeby niebyly one blond tylko poprostu jasniejsze od farby zeby sie wydawalo ze włosy mi sie błyszcza. Pewnie wiecie o co mi chodzi ;-) Mam wiec pytanie jak je nakładac wiecie może? A może ktoś uzywal tej farby? Pozatym mam grzywke normalna prosta grzywke dośc gęsta i czy na nia też nakładac pasemka? To jest wsumnie podstawowe pytanie. Prosze was gorąco o rade

Gość paupupupupuppupu

Gość hm.....pomoże mi ktoś

Gość ojojojjjkj
nigdy niesłyszałam o takiej farbie- za to bylam ostatnio u fryzjera i na brązowych włosach mam teraz jasne pasemka - platyna prawie- i mam też grzywkę i na grywce też mam pasemka- dałam 60 zł ale w domu sama to bym się bała kombinować - do tej pory wszystko co robiłam sama oprócz farbowania na czarno kończyło się żle..

Gość nie rób pasemek sama w domu
bo po prostu nie wyjdą Ci takie jak chciałabyś, idź do fryzjera

Popieram poprzedniczki. Też już wiele razy próbowałam sobie ładnie zafarbować włosy samodzielnie i zawsze kończyło się to poprawkami u fryzjera :o Dlatego z własnego doświadczenia radzę Ci wybrać się do fryzjera i nie oszczędzać na włosach ... tymbardziej że chcesz sobie zrobić pasemka co jest bardzo trudne do zrobienia w domu.

Gość aestia
a ja też mam problem, w maju zafarbowałam włosy chną na rudo, teraz we wrześniu na brąz także chną. i nic po dwóch myciach znowu rudy :/ nie wiem jak mam sie pozbyc tego koloru... chyba farbą chemiczną - aczkolwiek słyszałam, że jak za szybko się ją położy to wychodzą zielone włosy... tak więc cudownie po prostu ;) tym bardziej ze chciałabym wrócić do mojego naturalnego blondu... a przecież wyjściowym kolorem przy farbowaniu na blond jest rudy... więc praszę was o radę co tu zrobić? nie chcę trzeci raz farbować się na rudo... jakiej farby/szamponu powinnam użyć aby uzyskać blond??? i nie zniszczyć za bardzo włosów