Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...bo wesele

W czym na wesele?

Polecane posty

Gość ...bo wesele

Pod koniec października jadę na wesele. Przezornie juz teraz zastanawiam sie w co sie ubrać. Poradźcie mi. Oto mój mały opis: wiek:17lat wzrost ok.173cm rozmiar ubrań - dół -40 góra -38/40 oczy - niebieskie szatynka jasna cera dość masywne nogi, szeroka, płaska pupa, niezbyt obfity biust :( Myslałam nad długa spódnicą, albo taka za kolana, lekko rozkloszowaną, cos z elementami etnicznymi. Czy żakiecik to dobry pomysł do eleganckiej bluzeczki na ramiaczkach? A zreszta czekam na wasze pomysły co do kroju, kolorystyki, może znacie fajne sklepy na lubelszczyźnie?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuupuu

Hej masz podobną budowę ciała do mojej szwagierki tyle że ona jest niższa od Ciebie o jakieś 7cm oststnio też miałyśmy wspóle weselicho i wyglądała super w długiej spódnicy niebieskiej a do tego biało niebieski gorset z ramiączkami na szyję, do tego niebieski szal sądzę że fajnie byś wyglądała także w sukience do kolan odciętej delikatną wstążką pod piersiami np w koloże jasno różowym mogłabyś również pomyśleć nad eleganckim garniturkiem ale kolor zależy już tylko indywidualnie od Twojego upodobania

Gość ryjówka
Na "Zakupach" jest topik bodajże "sukienka na wesele", rad udziela profesjonalistka, poszukaj- warto.

Gość ...bo wesele
dzieki dziewczyny, czekam na dalsze propozycje

Po prostu sprawdz w czym Ci bedzie najlepiej :P Odwiedz kilka sklepów :P pozdr

Gość Oluś
Wiesz ja tez mam pod koniec Października wesele i jestem podobnej figury co Ty,a co najlepsze jestem z tego samego wieku i też mam problem w czym iśc. A co naj;epsze nie wiem co założyć na ramiona bo juz bedzie zimno,a w marynarce bedzie chyba za zimno.Myślę nad czarna spódnicą za kolana i czarnym gorsetem. Bo to jest chyba najlepsze na ta pore roku-coś ciemnego.Może spódniczka za kolanko z satyny i jakas fajna bluzeczka odpowiednia na ta okazję. Do czarnego pasuje wszystko. Wybór nalezy do Ciebie!!!

Gość niebieskookaa22
hej ja miałam tydzień temu wesele(było zimno) więc założyłam różowa skórę dopasowaną i pod szyje szal którym póxniej gdy zdjełam skórę zarzuciłam na ramiona miałam różowawo-łososiowo-złotawą spódnice długa dopasowaną i gorset bez ramiączek, z tyłu wiązany złotą "nitką" kolor cienia kontrastujący z kolorem oczu, był różowawo-złotawo-brązowy;) p.s.udanej zabawy

Gość niebieskookaa22
tja, ja przysięgałam, że nie kupie sobie sukienki z gorsetem, ale ona była naprawde tak zwiewna, taka idealnie dopasowana do figury, że się skusiłam :)

Gość rolcia
Wypowiem sie ale pamietaj ze to tylko moje zdanie i zrobisz jak zechcesz. Powinnas ubrać długą lekko rozkloszowaną spódnicę i gorset do tego, ubierzesz stanik push up i z gorsetem to naprawde bedzie fajnie wygladało podkresli talie

Gość jesoooooooooooo tylko
nie bierz przykładu z tego co wklejono wyżej :P