Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmieszanaaaaaaaaaaaaaaa

antidral

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuupppppppppp

Gość uuuuuuuuuuupppppppppp
czy mogą tego używać kobiety karmiące piersią?

Gość upupupup

Gość kamishi
gdzies na jakiejs stronie wyczytalam: 'W czasie leczenia jak i po jego bezpośrednim zakończeniu nie wolno usuwać owłosienia przez golenie lub depilację.' Czyli stosujac antidral nie mozna wcale depilowac pach??! przeciez latem jest to praktycznie niemozliwe...;/

Gość PRZECZYTAJ***
siema mam 15 lat i oczywiscie ten sam problem. tzn mialam;d na razie raz uzyalm antidralu ale jestem wniebozieta! zaswsze bylo tak tylko wyszlam do szkoly i juz sie zaczynalo chcialam to zakryc i trzymalam rece przy sobie ale bylo coraz gorzej ale teraz juz nie mam takiego problemu! DZIEWCZYNY nie zastanawiajcie sie! to jest tylko 14 zlotych a moze wam uratowac zycie! trzymam za was kciuki;d

Gość Kalciocha
ja mam 18 lat i problem ze spoconymi pachami zaluje ze wczesniej nie szukalam w internecie czy sa jakies sposoby na to! ale lepiej pozno niz wcale! zaraz leec do apteki wyprobowac ten andrital mam nadzieje ze mi rowniez pomoze:) pozdrawiam was dziewczynki:***

Gość Kalciocha
andrital mialo byc ANTIDRALU :PP sorki:)

odzyskałam radosc zycia przez ten specyfik ;d moj sposób: przez tydzien codziennie bez golenia potem co dwa dni moza nie golic w ten dzien co nie uzywasz potem to juz wystarczy raz na tydzien a nawet miesiac;d

ja do końca nie jestem pewna czy on jest bezpieczny i zdrowy dla skóry.... jakoś boję się zaryzykować i sprawdzać na sobie.... za to mam już sprawdzony środek, po którym problem pocenia i nieprzyjemnego zapachu zniknął -Rexona Skin Care:) no i tutaj już nie musze martwić się o moją skórę, bo kosmetyk został opracowany w trosce o nią:)

Gość mazzeppa
antidral i to drugie wykanczaly moje pachy, bez kitu, nie kazdy ma taka skore ktora znosi tak silna chemie. u mnie nawet niektore antyperspiranty wywoluja podraznienia wiec musze ich uzywac bardzo roztropnie. tez mam rexone skin care, ale krotko wiec sie jeszce nie wypowiem. poki co - zero problemow, nalezy miec tylko adzieje ze taka sytuacja sie utrzyma:)

dokładnie, antidral to dość mocny środek, najpierw polecałabym spróbować właśnie tą Rexonę, bo naprawdę działa:)

Gość helllennna
A ja dzis kupiłam i wiecie co? jest super - nic się nie pocę. Ciekawe jak za pare dni, ale jestem w szoku, bo żaden antyperspirant nie działał tak skutecznie. zapłaciłam niecałe 14 złotych i dziewczyny i chłopaki - naprawdę warto.

Gość k*a*i*
ja antidralem posmarowałam sie raz na noc ,zmyłam go rano a po paru godzinach miałam mokro pod pachami i więcej go nie zastosowałam ,bo zwątpiłam ,ze cokolwiek mi pomoże

Gość Hania_m5
Mam 14 lat. Mi mama kupila dzisiaj antidral i Perspi Block (kapsułki) na nadmierną potliwość i teraz nie wiem, czy mam te dwie rzeczy uzywac na raz, czy spróbować z jednym?? A co do antidralu, to jezeli nigdy go nie uzywalam, to mam stosowac codziennie?? I jeszcze zastanaiwam się, czy to nie jest szkodliwe, przecież człowiek musi jakoś wydalać wodę z organizmu. A i jeszcze depilacja, mogę depilowac jeden, dwa dni po uzyciu antidralu?

Gość Hania_m5
Mam 14 lat. Mi mama kupila dzisiaj antidral i Perspi Block (kapsułki) na nadmierną potliwość i teraz nie wiem, czy mam te dwie rzeczy uzywac na raz, czy spróbować z jednym?? A co do antidralu, to jezeli nigdy go nie uzywalam, to mam stosowac codziennie?? I jeszcze zastanaiwam się, czy to nie jest szkodliwe, przecież człowiek musi jakoś wydalać wodę z organizmu. A i jeszcze depilacja, mogę depilowac jeden, dwa dni po uzyciu antidralu?

Gość hyhy
to ten antidral tylko na noc? a w dzień juz nie potrzeba

Gość romidero
hej, spokojnie użyj sobie jednego - antidral powinien ładnie Ci pomóc. depilowac możesz po 1-2 dniach (na ulotce napisane jest że po 12h mozesz, ale poczekaj troche wiecej), moze na początku troche szczypać, ale nie musi:) co do częstotliwości stosowania to można codziennie, jak sie pocisz bardzo i później systematycznie zmniejszac aplikowanie 1-2 razy w tygodniu. musisz wyczuć woj organizm. Antidral mi pomógl, na pewno Tobie też:) :Potem się już nie przejmuj" jak mówi ich hasło

Gość ceglaczek85
bardzo dobry preparat przeciwko poceniu się, polecam szczerze dla osób mających z tym problem.

Gość jest świetny
bardzo polecam. Ja stosuję go raz w tygodniu, a może rzadziej. Pieczenie czasem występuje, ale można wytrzymać. Rano używam normalnego dezodorantu, aby ładnie pachnieć i jest git:D Używałam, używam i będę go używać aż do grobu :D

Gość sabciaa ;D
mam pytanko, kupiłam antidral po przeczytaniu wielu forów. Jednak niecałkiem mi pomaga , owszem poce się mniej, ale nie przeszło mi do końca ... jak go stosujecie (opiszcie dokładnie ) ahaa i jak sie nim posmarujecie na noc to cały czas macie rece w górze czy opuszczacie ręce po jakimś czasie ;D ? proszę o szybką odpowiedz :) z góry dzięki .

Gość sabciaa ;D
mam pytanko, kupiłam antidral po przeczytaniu wielu forów. Jednak niecałkiem mi pomaga , owszem poce się mniej, ale nie przeszło mi do końca ... jak go stosujecie (opiszcie dokładnie ) ahaa i jak sie nim posmarujecie na noc to cały czas macie rece w górze czy opuszczacie ręce po jakimś czasie ;D ? proszę o szybką odpowiedz :) z góry dzięki .

Gość sasani
ja tez potrzebuje rady, ponieważ stosuje go dopiero drugi dzień. To co przeżyłam to był jakiś koszmar, tego nie można nazwać swędzeniem tylko koszmarnym paląco -piekącym bólem! i nie wiem co mam teraz robić, gdyż pojawiły mi się takie dość duże, lekko zaczerwienione krostki pod pachą , które nie ukrywam troszkę bolą, czy to zniknie, używać tego specyfiku czy lepiej nie?

Hej! Kupiłam antidral i jestem zadowolona już pierwszego dnia! użyłam na noc, ale na ulotce pisze, że się go na dzień stosuje ;o troch szczypało ale paszki suche ;D I mnie kosztował 21zł z groszami, pani w aptece mówiła, że mocno podrożał teraz...

Gość kasiunia
hej, ja tez stosuje antidral. jest bardzo dobry:) ale jedna wada bardzo szczypie no ale pachy suchutkie:)

Gość moniczka ;]
ostatnio kupiłam antidral i nie skutkuje;[ wydałam z kieszonkowego niecałe 25 zł i nic. dzieki wam teraz wiem jak go uzywac na noc a nie na dzien. Na ulotce pisało ze rano po dokładnym osuszeniu pach po myciu nalezy zastosowac antidral. ;]dzieki za wskazówki;* pozdrawiam

Gość ona3107
Ja stosuję antidral od 3 dni i są niewiarygodne efekty! Tym bardziej, że w moim przypadku pocenie się było naprawdę intensywne, ale mam teraz pytanie. Zawsze stosowałam go na noc. Dziś idę wieczorem na imprezę i chciałam posmarować go w dzień? czy jeśli w czasie dnia się spocę, coś się stanie? nie będzie działał ani w dzień, ani w noc? Dodam, że na tej imprezie wolałabym uniknąć mokrych plam pod pachami.

Gość :P podziękował
Dziękuje wam dziewczęta :D jestem chłopakiem i miałem lekki problem z poceniem. ale dzięki temu Antirdal to jużprzeszłość :)) na prawde ten preparat działa. Bardzo jestem zadowolony. użyłem go raz i efekty są już odrazu !

Gość gość
Ja używam Etiaxilu i uważam, że to najbardziej skuteczny środek. Nigdy się na nim nie zawiodłam, a stosuję już czwarty rok.