Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszor

PrawdziwychKobietKoalicjaPrzeciwko...RATUNKU

Polecane posty

nieśmiała ale to winko tez może byc ;-) choc ja lubię tylko czerwone słodkie więc tak na wieczór to ciężkie, mam wodę ale bawię się dobrze i przy wodzie ;-)

o żesz wiecie co, karakły, krakały i poszło w pizdu, tyle dobra wszelakiego 😭 mam nadzieję że odblokują bo im wąglika wyślę :D:D ja jeszcze u mamy, pełna żarcia aż nie mogę, na tą ewentualnie lodową sałatę się mogę skusić, mniam... zaraz pewnie polecę ale może dołączę później z tym winem otwartym...

Laurka, z łaski swojej, wróć ulicą Danusi i w okna kamienicy spojrzyj (a nie sorry, to ostatnie piętro :D domofonem 8 wciśnij ) i memu bratu spóźnione imienionwe życzenia złóż :D :D

mój brat jest najfajnieszy :D nerkę bym oddała :D jakby trzeba było ;) 7 lat młodszy więc młody, ale faaaaaaaaaaaajny jest :D

ja mam 27 (teraz 2gi rok studiów), więc on... zaraz zaraz za dużo czerwonego wina :D jak był mały był taki słodki. przez niego wbiłam sobie do głowy, że sama syna mieć kiedyś będę (zapatrzyłam się :D ) ale mama od lat mi do głowy wbija, że córkę urodzę bo tak sobie wymyśliła :D

o kurcze rybka ale duza roznica, ja mam 7 letniego syna i przydalby sie jakis nastepny potomek, a ja na razie nie czuje bluesa i mysle sobie \"nie teraz, pozniej\" a zaraz po tym : \"czy one (te dzieci znaczy sie i w dodatku moje) sie dogadaja ze soba jak bedzie miedzy nimi taka duza roznica?\" a ty lapiesz kontakt ze swoim rodzenstwem?

Gość co jest z topikiem
???????????????

z młodszym wcale ( mój syn ma 9 lat więc on traktuje mnie jak ciocię) a starszy też jakoś za młody - inne pokolenie chyba bo na życie dziwne pomysły ma...

kurde, teraz nawet nie da się wejść na nasz topik, od razu wyskakuje, że nie istnieje 😭

w mordę początkowo nie dało się tylko tam odpowiadać, aleteraz to chyba mogiła.

napisałam maila do redakcji kafeterii , myślicie ,że to coś pomoże? wkurzyłam się nieźle jak nie odpiszą w pon chyba zadzwonię !!! może napiszcie też im więcej głosów tym lepszy efekt...

jeśli się im na amen spieprzyło to nie pomoże :( celowe działanie raczej to nie było. może odezwie się w końcu moderatorka na topiku \"co się dzieje z tą kafeterią\" ehh, amiał to być taki miły, relaksujący wieczór.

Halinka ale świetny argument wytoczyłaś :D niech wróci, ponieważ był bardzo fajny :D

myślę, że to bardziej do nich trafi, niż jakbym zaczęła jechać kurwami :D zresztą, oni pewnie nie mają na to żadnego wpływu, tylko serwer jakiś szmelc i to stąd te problemy ostatnio

\"moderN: Tak, tez chcialabym wiedziec co sie dzieje. Wyslalam maila do \'gory\', ale na odpowiedz poczekamy moze pare dni.\" w mordę, oni chyba do samego BOGA piszą :D