Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tradzikowa pani

mam 20 lat i zaczyna mi sie trądzik

Polecane posty

Gość tradzikowa pani

Nigdy w zyciu nie miałam pryszycz, może raz na miesiąc max jeden, a od miesięca mam całe czoło wysypane w krostach i coraz wiecej pryszczy. Czy mozliwe ze rozpoczyna mi się trądzik dopiero teraz gdy w zasadzie przestalam juz dorostać? Ktoras z pań miała coś takiego, bo zupelnie nie wiem co o tym myslec i czego to moze byc skutkiem.

Niestey to mozliwe :( Ja tez tak mam. Mam 22 lata i teraz przechodze najgorszy wysyp :(

Gość mi tez zacząl sie po 20 roku
zycia, bylam zszokowana, w okresie dojrzewania mialam gladką twarz a potem zaczelo sie!!!

No to widze, że nie jestem sama. trochę jestem zaskoczona, zaczynam się zastanawiać czy to nie przez tebletki antykoncepcyjne. Przed ich braniem mialam piekna cere, w trakcie też ale jak je odsunełam to się zaczęło pomalutku..

Gość no tak...
Słuchajcie, najlepiej zrobić badania. Moja starsza siostra ma od roku taki wysyp (a ma więcej lat niż Wy). Była u dermatologa, i okazało się, że to może być lamblia (taki pasożyt), i stąd te pryszcze.

Gość no wiec.....
to moze tez byc alergia pokarmowa (moja siostra tak miala) albo hormony i jak powiedziala kolezanka - po tabletkach anty :(

Gość aanka_19
nie wymyślaj i nie kupuj żadnych maści na trądzik kup książkę Lewandowskiego samoleczenie metodą b.s.m. i zacznij ją stosować mam trądzik od 5 lat jak nie dłużej... chodziłam do kosmetyczki na lampy niby pomogło ale jak przestałam to z powrotem mnie wysypywało... kosztowało mnie to 400 złotych za sesje a byłam na dwóch +szyszczenie... nie było mnie juz na kosmetyczke stać jeszcze do nie dawna mnie opsypywało aż do czasu jak zaczełam od 4 tydodni stosować metode b.s.m. ani jeden syfek mi sie nie pokazał... sama w to nie wieżyłam... nie pytaj ani nie dopytuj poprostu idz i kup książke.. bo nie warto tracic kasy na masci... a wież mi na to swinstwo wydałam kupe kasy

Gość trądzik po dwudziestce
Myslałam, że to tylko mój problem, ale widzę, że nie tylko ja dostałam trądzik po 20 r. życia. Od dwóch lat próbuje go zlikwidować. bezskutecznie jak narazie. Idę w przyszłym tygodniu do ginekologa, bo chyba zacznę brać na to tabletki antykoncepcyjne. Podobno Regulon jest dobry. Macie jakieś doświadczenia z regulonem? dobry jest na cerę?

Gość stasiek653
Ja również miałem trądzik ale już pozbyłem się go i to w bardzo skuteczny sposób;) Ale sam nigdy bym nie poradził sobie z tym dziadostwem. Pomógł mi suplement Nonacne http://natradzik.milejdi.pl bardzo skutecznie zahamował pojawianie się nowym a stare znikały w mgnieniu oka;)