Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xdestroyerx

objawy ciazy

Polecane posty

moja dziewczyna ostatnimi czasy skarzy sie na mdlosci i lekkie zawroty glowy. niedawno miala miesiaczke i wszystko bylo ok dopoki nie pomyslalem ze moze byc w ciazy. dokladnie nie wiem szczerze mowiac jakie sa jej objawy ale cos niecos podlapalem na tej biologii. jesli te zawroty glowy i mdlosci nie maja nic wspolnego z ciaza to bede bardzo szczesliwy. jak na razie mam 19 lat a moja dziewczyna tylko 18. do jako takiego stosunku jeszcze nie doszlo aczkolwiek bywalo ze lezelismy razem na lozku podczas gdy ona bielizny na sobie nie miala. ja w niej bylem m.in. ze wzgledow na niepozadana ciaze. od ostatniego takiego lezenia minely 4 tyg a od ok 5 dni te objawy zaczely u niej wystepowac. polecilem jej zeby kupila test ciazowy i zeby to zbadala. z tego co zdazylem wyczytac na forum na temat objawow ciazy podobno powiekszaja sie piersi, sutki ciemnieja, podobno sluzu wiecej organizm kobiety produkuje....u mojej Myszki chyba jeszcze tego nie ma. jak rowniez wyczytalem nawet nie musi tak byc. nie wiem jak to jest do konca z tymi objawami. jesli ktos wie bardzo prosze o rzetelne informacje na ten temat. co jak co ale na dziecko jeszcze przyjdzie czas. z gory dzieki za wszystkie posty i pozdrawiam.... Michal

Jedyne co mogę Ci poradzić, to test ciążowy albo wizyta u ginekologa. Objawy mogą być i ciążowe i żołądkowe. Zróbcie test, a wszystko się wyjaśni. Pozdrawiam :-)