Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiara88

Boże dlaczego tak musi być ?

Polecane posty

Gość kiara88

wczoraj jak szlam z kolezanka do sklepu spotkałam mojego byłego ! ktory wybiegl za mna od kolegi i zwyzywal mnie za to ze ide do sklepu chcial mnie uderzyc !:( powiedzialam mu o problemie ze moze byc nieciekawie pod koniec miesiaca jak sie wszystko okaze a on na to : to twoj problem :( co ja mam zrobic ?? :((( pomóżcie jestem zrozpaczona :(

Gość o ja pie
o ciaze chodzi? :(

Gość kiara88
tak :( Boję sie jak nie wiem :( jeszcze nie wiedzialam ze po dwoch latach bycia ze mna potraktuje mnie w ten sposob :( jakies 1,5 tyg temu zerwalam z nim bo mnei chcial uderzyc bo kolega z byłej klasy dzwonil i pytal gdzie ide na uczelnie :( i dlatego skonczylam a teraz :( co ja mam zrobic on jest zdolny do pobicia mnei bez przyczyny a w dodatku ten problem :(

\"Mam dni płodne a chłopak 30 min po wytrysku na siebie wkladal mi palec do moich narzadow jednak obawiam sie ze podczas wycierania z niego spermy mogly pozostac plemniki mimo ze mial suchy palec ! czy jest mozliwe ze zaszlam w ciążę ?/ błagam niech ktos mi napisze i odpowie z góry dziękuje błagam pomóżcie i jesli sadzicie ze moge byc w ciazy to co robic zeby poronic ?? prosze tez o kontakt na maila kiara88@o2.pl \" nie wiem co Ci powiedziec... brak słów...:O

Gość Carrrramba
powiedz o tym rodzicom, najbliższym a nei obcym ludziom na forum!!!! Podstawy jakiegoś rozumnego zachowania dziewczyno Cię obowiązują, skoro idziesz na "uczelnię"

Gość ale jesli juz cie pobije
to zlap jakiegos swiadka ktory to widzial wez od niego namiary i idz na obdukcje

Gość obca
obcym ludziam czasem latwiej powiedziec moze ktos z zyczliwych powie cos dobrego, cos poradzi

Gość kiara88
:( oj nigdy sie nie czulam tak okropnie a jesli by sie okazalao ze bylabym w ciazy z tym dfraniem to bm sie chyba poszla zabic :( boje sie jak nie wiem a chyba wiekszosc z was czytalo moje forum z ta ciaza ktora wlasciwie nie bylaby wynikiem stosunku 1 bo ie robilam z nim tego tylko jego palcem i znajdujacych sie tamm plemnikach mam nadzieje ze nc nie bedzie :( bo chce sie uwolnic od niego raz na zawsze ! a bardzo sie boje :(

Gość Carrramba
tak, obcy ludzie pocieszą, poradzą...a jak panią zbiją to lodu na siniaki prześlą.....

Gość kiara88
:( jak ja mogłam sie złączyc z kims tak nieodpowiednim :( mam dopiero 19 lat :( ale bardzo sie boje :(

Gość kiara88
mogłam mu dać ANALNIE to nie byłoby tego problemu a tak ? wylizywałam mu odbyt z dwudniowego kału a potem zalewał mi gardło spermą

Gość kiara88
co za skurwysyn sie podszywa za mnie powyzej niech idzie lepiej sie leczyc ! nie hjestem jakas dziwka a chyba ta osoba powyzej tak !! przykro mi ludzie ze nie potraficie wspolczuc sami nie macie serca a wasze zycie opiera sie na satysfakcji z cierpienia innych a sami nic nie umiecie

wydaje mi sie ze prawdopodobieństwo jest naprawdę małe, w koncu plemniki nie zyja tak długo na powietrzu> pozatym zobacz ile ludzi ma problem z zajsciem w ciaże mimo wspołzycia regularnego w dni płodne. Udaje sie to po kilku miesiacach. Ale rozumiem Ciebie ja także po pieszczotach mam takie obawy(teraz juz mniej)Głowa do góry

Nie martw się w ciązy napewno nie jestes, nie stresuj się, bo jeszcze bardziej ci sie okres spóźni. Głowa do góry. A tego dupka spróbuj unikać, a jak coś będzie od Ciebie chciał to postrasz go, że pójdziesz na policje i wtedy Ci może naskoczyć, a atak właściwie ile on ma lat??

Gość kiara88
on ma 22 lata

Gość kiara88
dzieki kochani postaram sie nie martwic :( a jego bede unikac :( dzieki wam!! ❤️

jak czytam Twoje wypowiedzi, to zastanawiam sie ile ty masz lat 14 czy 19, bo tok myślenia masz bardzo ograniczony. Bez obrazy, ale sądze ze jesteś na tyle dorosła, że powinnas wiedzieć co masz robić. Głowa do góry!!!

Wiecie co dziewczyny czytam te wasze wpisy i dochodzę do wniosku że \"bawicie\" się w niebezpieczne dla was \"zabawy\" zagrażające bezpośrednio Wam. Weźcie to pod uwagę czy jesteście w stanie ponieść konsekwencje swego postępowania, które pośrednio dotkną waszych rodziców ale to na was spoczywa odpowiedzialność za to co robicie. KONSEKWENCJE SWEGO POSTĘPOWANIA KAŻDY PONOSI SAM. tak to już jest.