Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasianeczkaa

FACET!

Polecane posty

Gość kasianeczkaa

wiem,że może to głupie i przeterminowane ale ja tego nie mogę dalej zrozumieć: ( proszę niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego tak jest... mój chłopak ma 22 lata,jesteśmy ze sobą od ponad roku. on ciąglę ściąga sobie na komputerze gołe aktorki czy modelki. strasznie się o to na niego wkurzyłam ale on oczywiście swoje gadanie że on nie ściąga ich po to po co myślę. tych zdjęc ma tysiące,strasznie mnie to irytuje i doprowadza do szału.rozmawialiśmy już wiele razy o tym ale on coś gada że chce to nagrac na płytkę bo będzie to fajny prezent np dla jakiegoś kumpla.ale te zdjęcia na dzień dzisiejszy zajmują chyba pół jego komputera.a najbardziej denerwuje mnie to że on mi mówi że niczego mu nie brakuje,ze jest zadowolony z naszego życia seksualnego ale cholera dalej robi swoje:( czy faceci tak już mają?? niech mi ktoś odpowie bo ja już nic nie rozumiem...albo mówi mi że duże piersi (w większości przypadkach sylikonowe)są przesadą i są obleśne (Katie Price Jordan) i wogóle mu się nie podobają ale teraz twardo ściąga Ewe Sonnet i tą Ines Cudną czy jak im tam... cholera nie wiem czy ja z zazdrości tego nie mówię;) moje biedne małe piersiątka;)

Gość kjhjjg
taka ich natura.Gosc jest niedojrzaly,zamiast ogladac swoją dziewczyne ogląda inne.

Gość Marta Obdarta .
wali ci sciemy,ze koledze nagrywa plyke bo nie wie co powiedziec a wieczorami sobie ogląda i pyta mu pewnie stoi :o przeciez ci nie powie-podnieca mnie ogladanie takich suczek

Gość Romuald Traugutt
No własnie widze jak jest zadowolony z zycia seksualnego hahha jak raz na miesiąc z przerwa hahahhahahahahah

Gość Nie da się zapomnieć...
przerabane!!wspolczuje Ci, ja bym go rzucila!

Gość taki se gość
No zależy, jakie to są zdjęcia niektórzy traktują zdjęcia jak sztukę i lubią sobie pooglądać no i tyle a wy problemy robicie.No chyba że to jakieś świerszczyki są :D

Gość alajala
a ty jesteś atryakcyjna? jak wyglądasz????? może zrób mu suprise jakiś mały striptiz czy zrób sobie sesje zdjęciową (w beliźnie, albo i bez niej) i wrzuć mu na komputer |hyhyhy| , niech się tobą zainteresuje:)

Gość powiem krótko
facet wykorzystuje Twoją naiwność.Jesteś dla Niego "workiem trenigowym".rzuć go bo i tak nic z tego nie będzie

Gość o rzesz .................////
daj mu w końcu poruchać

Gość zrób tak
powinnas sie rozejrzeć za porządnym chłopakiem co do koscioła chodzi! bedziecie razem mogli wspólnie odmawiać koronki i inne wspaniałe modlitwy! a tego onaniste porzuć

Gość zzzzzz..
o szit a ja narzekam na swojego ze gra na komputerze czasem. hmm twoj to przesadza. z nagrywaniem plyty to sciema pewnie. moze mu sie nie podobasz juz?

wiesz też miałam taką jedna rozmowe ze swoim chłopakiem... moze to nie było, aż tak... poprostu kiedys jak przegladaliśmy tapety natknelismy sie na tapety własnie jakis aktorek, itp, i niezbyt mi sie to podobało, przykro mi sie zrobiło... poprostu... potem pogadalismy o tym, zapewnił mnie , ze to była płyta od kolegi, przegrał wszystko i poprostu zostało... powiedział, ze nie potrzebne mu to, a tyle ze sobie było na kompie.. i widza to, ze nie tyle srednio mi się to podoba co ze powoduje to mój mały smutek,skasował je z kompa, twierdzac, ze co innego gdyby on je sam sciagnał, wiec historia moze troche inna.... bo twój sam sciaga.. a u nas rozmowa wyjaśniła wiele, wiem, ze on nie chciałby u mnie na pulpicie widziec jakiegoś opalonego boysa, a ni ja u niego jakies panienki z zespołu cz filmu i się tego trzymamy. mamy swoje zasady pod tym wzgledem, tyle ze u nas wyjaniła wszystko rozmowa, zrozumielismy sie na wzajem i nie chcielismy się nawet nieswiadomie ranic... moje fotki ma a ja jego i tak jest dobrze:) wiec spróbuj jeszcze raz pogadac, jesli nie pomoze, nie proponuje metody oko za oko, czyli Ty robisz to samo, ale czasem jedynie tak, mozna otworzyc facetowi oczy na pewne rzeczy(moja kolezxanka tak miała, dopoki on miał, było spoko, ale jej juz nie mozna było, bo był zazdrosny i "xle sie z tym czuł" , wiec teraz juz nie maja o to bitew

Gość flannery
hej

Gość flannery
hej Problem jest stary jak świat. Mężczyźni są wzrokowcakmi i niech nikt temu nie zaprzecza. Sa tylko mężczyźni, którzy przyznają się do tego i tacy, którzy mówią , że tylko liczy się dla nich dusza i wnętrze kobiety( to oczywiście absurd). Mam 34 lata i podobno jestem atrakcyjną kobietą( pisze podobno ponieważ czasami wydaje mi się, ze do niczego przez mojego męża) Jesteśmy małżeństem od ponad 11 lat- jak to w małżeństwie raz pod górkę raz z górki, kochamy się, ale jest jedno ale, które zatruwa mi życie moj mąż uwielbbia bardzo duże piersi, i jak tylko ma okazję ogląda je w necie i w naturze. Dochodzi od tego, że ciągle porównuje moje piersi itd. Zawsze szczerze rozmawiamy ze sobą dlatego wiem o czym myśli. Mam piersi bardzo ladne rozamiar C, dbam o nie , ćwicze regularnie itd.przede wszystkim dla niego,a le to na nic mówi, że są zbyt małe, że nie pociągają go tak bardzo, szaleństwo. Ewa Sonet i inne damy wg niego mają atrakcyjny biust. Duże piersi to jego obsesja i co ja mam zrobić, c zęsto płaczę, a jaemu jest wtedy przykro, mówi, że żałuje że mi o tym powiedział, a ja nalegam na szczerość, nie chcę być idiotką, nieświadomą. Tylko wiedza na dany temat może przyczynić się do zmiany. Nawet seks jest coraz gorszy między nami, bo on ciągle porównuje moje piersi dotych cycolinek, robi to nieśaodomie, on już chyba jest chory i co ja mam zrobić???, nie ma wyjścia czasmai mam wszystkiego dosyć.

Gość wszyscy tak mają
a ja jestem tego przykładem.tacy już jesteśmy.lubimy sobie od czasu do czasu pooglądać ladne ciałko;)

Gość an_luuu
Potrzebuje kogoś kto spojrzy trzeżwym okiem na moją sytuację i troche doradzi... co dalej....Jestem w dwuletnim związku z chłopakiem, od roku mieszkamy razem. Stwierdził jednak, że chce się wyprowadzić może to go ożywi z tym, że rok temu w wakacje o mało nie poszłam na całośc z jego bratem ciotecznym . Od tamtej pory myśle o jego bracie. Teraz się spotkaliśmy i zakochałam sią. Ma zupełnie inne podejście do życia, gadaliśmy bez przerwy 7 godzin. Jednak Tomek dał mi do zrozumienia, że chciałby żebym poki co nadal była w związku, po czym wysyła mi smsy że jestem śliczna, rozglądał się bo nie pozwoliłam mu na siebie patrzeć wieczór był bardzo miły i możemy pomyśleć o milszym. Co ja mam o tym myśleć? Podjełam decyzję, że rozstaję się z obecnym chłopakiem, chciałabym byc z jego kuzynem. Ale boję się, że ze wzglądu na wizytówkę była brata jestem spalona:)Co mam o tym mysleć?

Gość mik876
Nie macie pomysłu na prezent dla faceta? Mnóstwo fajnych gadżetów znajdziecie na emilosc.pl A dla Pań polecam bieliznę na każdą okazję

Gość dupkie cyckie i resztkie
pokaz mu pitola jakiegos duzego i powiedz ze ale cudo ktore rzadko sie zdaza :P mowie Ci zrob cos na temat zeby zlamap kompleks chuja