Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Candyy

Czy lekarz mógł się pomylić??!!

Polecane posty

Gość Candyy

Poniewaz balam sie, ze bede w ciazy zrobilam az 3 testy, ikazdy wyszedl negatywnie!! lecz nie dawala mi ta mysl spokoju, poniewaz caly czas chce mi sie wymiotowac i mam powiekszone piersi...Od tego czasu dostalam juz 3miesiaczki, ale dalej chce mi sie wymiotowac. By to sprawdzic poszlam do gina i opowiedzilam mu to a on stwierdzil, ze na jego oko nie widzi ciazy i powiedzial mi, ze mozna ja wykryc juz w 5 tyg a ja jak bylam u niego to bylam cos kolo 7, 8 tyg. Czy lekarz mogl sie pomylic?? Strasznie sie boje, bo mam dziwne objawy a nic nie wykrywa ciazy... Pomozcie, podizelcie sie doswiadczeniami

Gość ryjówka
U mojej siostry ciąże gin zauważył już chyba w 3- 4 tygodniu, więc moim zdaniem- raczej się nie myli. A co do mdłości... mi też chce się ciągle wymiotować, bo mam zapalenie żołądka.

Gość Candyy
A u Twojej siostry wykryl ciąze przez USG dopochwowe czy zauwazyl to przy normalnym leczeniu ginekologicznym?? Mi sie chce juz ponad 2 tyg wymiotowac...ale mojej kumpeli tez, ktora napewno nie jest w ciazy awiec nie wiem co jest grane:|

ja tez tak miałam jak ty ...... chce ci sie wymiotowac bo masz stresa i cigle o tym myslisz , ja tez sobie wmawiałam objawy ... nie jestes w ciązy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ryjówka
Mi też chce się od ponad dwóch tygodni, poszłam do lekarza i wyszło, że mam problemy z żoładkiem. W sierpniu tez myślałam, że jestem w ciąży, bo: piersi bolały okropnie, ciągle latałam siku, kłucie jajnika (chyba...), ciągłe mdłosci. Testu nie zrobiłam, okres miałam. Okazało się, że mam torbiel na jajniku, a wg gina bolesnośc piersi wystąpiła przy wzmożonym wydzielaniu któregoś hormonu- akurat miałam taki cykl. Ciąży u mojej siostry dopatrzył się chyba na zwykłym usg- nie wiem.

Gość Candyy
Dziekowka kobietki, ale to jest taaakie uciązliwe- budzisz sie rano i chce Ci sie wymiotowac:( blee mam juz tego dosc!! boje sie tej ciazy, ale chyba lekarz zauwazylby ciaze w 7 tyg. bo to sie juz ma narzady rodne rozpulchnione itp... A on powiedzial poprostu ze nic nie widzi:] pozdrowki Paa

Gość do Candyy
A gin zrobił Ci USG dopochwowo? Jeżeli tak - na bank nie jesteś w ciąży. A wymioty...stres moja droga, stres!!!!

Gość Candyy
No wlasnie nie robil mi USG... ale przy normalnym badaniu poiiwedzial, ze mozna wykryc ciaze juz 5 tyg od ostatniego okresu a ja mialam juz 7 czy 8

Gość no i juz
ciaza urojona chyba ...

Gość boze ale idiotka
zrobilas 3 testy, gin ci powiedzial ze nie jestes a ty dalej sadzisz ze jestes kurwa ale idiotka z ciebie ja pierdole ale pustak heheheheheheh pierdolnij sie krowo w glowe:P:P:P:P:P:P:D:D::DD:

Gość to ciaza w Twojej glowie

Gość Candyy
No wiem, ze to glupie... ale gdybym nie miala tych objawow nie myslalabym tak!! Czasem sobie mysle ale ze mnie idiotka, ale czasem, ze ten lekarz mogl sie pomylic:((( a testy mogly nie wyjsc, poniewaz czasem nie wychodza gdy ma sie bakterie w moczu czy cuś... Eee sama nie wiem:(

Gość Sylwia 26
jA ZROBILAM 3 TESTY CIAZOWE I WSZYSTKIE WYSZLY POZYTYWNIE A GDY POSZLAM NA USG OKAZALO SIE ,ZE NIE JESTEM W CIAZY.tO DOPIERO ZALAMKA,A TAK CHCIELISMY MIEC DZIDZIE.ZAMIAST CIAZY MIALAM TORBIEL JAJNIKA A PRZY TYM WSZYSTKIE OBJAWY CIAZY ALE STRASZNIE SIE CZULAM JAK OKAZALO SIE,ZE TO NIE DZIDZIA :( :( :(

Gość Sylwia 26
jA ZROBILAM 3 TESTY CIAZOWE I WSZYSTKIE WYSZLY POZYTYWNIE A GDY POSZLAM NA USG OKAZALO SIE ,ZE NIE JESTEM W CIAZY.tO DOPIERO ZALAMKA,A TAK CHCIELISMY MIEC DZIDZIE.ZAMIAST CIAZY MIALAM TORBIEL JAJNIKA A PRZY TYM WSZYSTKIE OBJAWY CIAZY ALE STRASZNIE SIE CZULAM JAK OKAZALO SIE,ZE TO NIE DZIDZIA :( :( :(

Ty cierpisz na jakas paranoje chyba z ta ciaza...zastanow sie czy w ogole dojrzalas do seksu, albo zamiast do ginekologa udaj sie do psychologa. to wszystko co moge Ci poradzic

Gość katrin 25
Ja poszłam do lekarza tak z głupa,z koleżanką dla towarzystwa...i patrzył na mnie i pytał czy rodziłam dzieci (dla wiadomości mam dwoje..) . Myślałam że mi powie że jestem w ciąży..ale okozało się że mam 3 centymetrowy torbiel jajnika...i pomyślcie sobie że raz na 3 miesiące nie mam miesiączki ;) brzuch z tego jak bym była w co najmniej w piątym miesiącu ciąży ;)